James Bond: Οι 7 υπέροχοι για το σμόκιν του Daniel Craig

Η επικρατέστερη λίστα για τον επόμενο 007 είναι εδώ. 

 Δεν ξέρουμε αν τελικά η νέα ταινία θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τους κινηματογράφους, αλλά μέχρι στιγμής ξέρουμε πως το No Time to Die είναι προγραμματισμένο για την 1η Οκτωβρίου σε παγκόσμια πρεμιέρα. Αυτό που γνωρίζουμε επίσης, είναι πως αυτή η ταινία σηματοδοτεί το τέλος του Daniel Craig από το ρόλο, αφήνοντας πίσω του ένα πολύ δύσκολο κοστούμι για να φορεθεί.

Έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς για το ποιος μπορεί επάξια να πάρει την σκυτάλη, αλλά σίγουρα οι παρακάτω είναι τα φαβορί. Το ερώτημα είναι ποιος θα καταφέρει να κερδίσει την κούρσα της MGM, αλλά και ποιον θέλει ο κόσμος να δει ως 007. Και αυτά τα δύο, μπορούν να είναι είτε κοινά είτε τελείως αντίθετα.

Εσύ ποιον από τους παρακάτω θα ήθελες.

 

 

Tom Hardy

Στα δικά μας τα μάτια, ένας τύπος που έχει παίξει από γκάνγκστερ μέχρι super-villains και τύπους που κάνουν voodooδεν μπορεί ξαφνικά να βάλει ένα καλό κοστούμι και να παίξει τον πράκτορα στην υπηρεσία Της Αυτού Μεγαλειότητας. Όπως και να έχει, η MGM έχει βάλει εξαρχής στη λίστα της τον Tom Hardy, ο οποίος άλλωστε βρίσκεται και σε μία ηλικία που μπορεί να υποστηρίξει έναν πεπειραμένο πράκτορα. Θα μπορούσε ωστόσο -πολύ πιο εύκολα- να κάνει έναν πεπειραμένο Bond Villain.

 

 

 Idris Elba

Το όνομα του Idris Elba έχει πέσει στο τραπέζι πριν τα γυρίσματα του SPECTRE, όταν ο Daniel Craig δήλωνε πως δεν θέλει να κάνει άλλη ταινία – και η αλήθεια είναι πως αν είχε γίνει αυτή η αλλαγή, όλα θα είχαν πάει πολύ καλύτερα. Ο πλέον 47χρονος ηθοποιός ίσως να είναι και στο όριο για να παίξει τον Bond, ενώ εδώ και αρκετό κάνει πολύ συγκεκριμένες δουλειές στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Πάντως είναι από τους λίγους που το κοστούμι τους πηγαίνει τόσο πολύ.

 

Oliver Jackson-Cohen

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός από το Haunting of Hill House, αλλά στην Αγγλία ήταν ήδη από τις δουλειές του στο modeling. Αλλά και ο George Lazenby έτσι δεν ξεκίνησε; Όμως η αλήθεια είναι πως ο Oliver Jackson-Cohen είναι πολύ καλύτερος ηθοποιός από τον Lazenby και δεν είναι λίγοι που βλέπουν την φρεσκάδα του ως ένα νέο πρόσωπο για τον 007. Ποτέ δεν ξέρεις.

 

Sam Heughan

Οι περισσότεροι τον ξέρουν ως «ο τύπος που έπαιζε στο Outlander». Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Sam Heughan όχι μόνο δεν είναι κακός ηθοποιός, αλλά έχει και μερικά πλεονεκτήματα για το ρόλο. Την σωματοδομή και την σκωτσέζικη προφορά ως 100% γνήσιο παιδί της Γλασκόβης. Καθόλου κακή επιλογή αν θέλεις να δώσεις τον ρόλο σε ένα 007 βγαλμένο από το βιβλίο.

 

 

Dan Stevens

Εμείς προσωπικά δεν έχουμε ιδέα γιατί ένας τύπος σαν τον Dan Stevens πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Τον πιστεύει όμως ο κόσμος, τόσο από τις εμφανίσεις του στο Downtown Abbey όσο και αργότερα στο Legion της Marvel. Ενώ έχει την γοητεία και την σωματοδομή, έχει ένα μεγάλο πρόβλημα: είναι ο μόνος Άγγλος της λίστας που σου θυμίζει Αμερικανό. Δεν είναι κακή επιλογή αλλά σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι η πρώτη επιλογή.

 

Lasana Lynch

Ξέρουμε πως μέχρι τώρα έχετε ακούσει ονόματα γυναικών που είναι υποψήφιες για τον ρόλο, όπως είναι οι Emily Blunt και η Naomi Harris. Όμως μετά την εμφάνιση της και την παρουσία της στα γυρίσματα, η Lasana Lynch που γνωρίσαμε τόσο από την αστυνομική σειρά Bulletproof όσο και από το Captain Marvel, είναι κατά πολλούς η γυναικεία κορυφαία αντικατάσταση του 007. Και ποιος ξέρει, όταν έχεις μια τόσο ταλαντούχα γυναίκα όσο η Lasana, όλα μπορούν να συμβούν.

 

Richard Madden

Αν καταλάβαμε κάτι από το Bodyguard, είναι πως ο Robb Stark της καρδιάς μας όχι μόνο έχει το παρουσιαστικό πράκτορα, αλλά είναι και πολύ καλός ηθοποιός. Κρατάει επίσης από Σκωτία, είναι φαν των ταινιών James Bond και το γεγονός ότι βρίσκεται σε ηλικία πριν τα 40, δίνει την δυνατότητα στην MGM να χτίσει πάνω σε ένα νέο ηθοποιό τον διαχρονικό χαρακτήρα του James Bond. Για πολλούς θεωρείται underdog, αλλά αν έπρεπε να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας ο Madden θα ήταν σίγουρα η επιλογή.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved