Frederick M. Brown | Getty Images 6 κόρες διάσημων ηθοποιών που δεν θα τους ήθελες για πεθερούς

Για την κόρη του Κλιντ Ίστγουντ μπορεί και να το ρισκάραμε...

Χάρη στο Internet -και κυρίως στο Instagram- είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε τα παρακάτω κορίτσια λόγω των διάσημων μπαμπάδων τους. Δεν χρειάζεσαι πάνω από δύο ματιές για να διαπιστώσεις ότι είναι υπέροχες. Αυτό που σε βάζει σε σκέψεις για το αν θα έβγαινες ποτέ ραντεβού μαζί τους, είναι το ποιους έχουν μπαμπάδες. Γιατί καλό μεν το κορίτσι, αλλά θα ήθελες να τσαντίσεις τον Χαλκ Χόγκαν; Ή να αντιμιλήσεις μπροστά στον Κλιντ Ίστγουντ;

Με αφορμή αυτό το σκεπτικό κάναμε ένα μίνι σεναριάκι. Τι θα μπορούσε να μας συμβεί αν τους είχαμε πεθερούς; Και καταλήξαμε ότι καλύτερα solo...

 

Άιρλαντ Μπάλντουϊν

Ireland Baldwin pic 1 hot digestg 760x506

Tι κάνει στη ζωή της: Πολλές φωτογραφήσεις, αρκετή yoga στις παραλίες του Μαϊάμι και ανεβάζει μπόλικες εικόνες στο Instagram της.

Ο μπαμπάς της: Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουϊν. είναι πιθανότατα ο διασημότερος από τα άλλα 3 αδέρφια του που δοκίμασαν το ταλέντο τους στην υποκριτική. Και ναι οκ, μπορεί στην πρώτη σκέψη να σου φαίνεται καλός πεθερός χάρη στα δημοκρατικά του φρονήματα, τις φιλανθρωπίες και την υποστήριξη προς την PETA, αλλά ακόμη και αυτοί οι τύποι έχουν ένοχο παρελθόν. Ο Αλέκος έχει βρεθεί 5 φορές στο δικαστήριο επειδή οδηγούσε μεθυσμένος, έχει αντιμετωπίσει κατηγορίες για βιαιοπραγίες σε συντρόφους του (σ.σ.: ούτε η μαμά της Ireland, η Κιμ Μπάσιντζερ δεν γλίτωσε), ενώ έχει καταδικαστεί και σε 3 χρόνια φυλακή με αναστολή επειδή έσπασε το αμάξι του γείτονα με ρόπαλο του baseball. Λογικά, θα σε δει τίμιο και λαϊκό παιδί και δεν θα σε παρεξηγήσει. Αλλά κάθε φορά που θα τσακώνεσαι με την Άιρλαντ, θα κοιτάς κλεφτά από το μπαλκόνι μήπως σκάσει μύτη κάποιος πιωμένος με ρόπαλο του baseball, να σου κάνει το αμάξι παλιοσίδερα. Και δεν θα το έχεις ξεχρεώσει κιόλας. Παίζεις με αυτά; Ε όχι δεν παίζεις.

GH

 

Φραντζέσκα Ίστγουντ

9f01d4be3c053da305384d2e042ec921

Τι κάνει στη ζωή της: Ηθοποιός που προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της. Όταν δεν φωνάζει υπέρ της οπλοκατοχής, κάνει topless στην παραλία και χαζεύει τον κόσμο.

Ο μπαμπάς της: Πώς θες να πεθάνεις; Διάλεξε. Μιλάμε για Κλιντ Ίστγουντ, όχι αστεία. Τον Βρόμικο Χάρι. Τον Άνθρωπο Χωρίς Όνομα. Τον ζόρικο του σινεμά που έχει αποδειχτεί πως είναι ζόρικος και στην πραγματική ζωή. Αγαπάει τα όπλα, αγαπάει τον αμερικανικό στρατό, αγαπάει τις ΗΠΑ. Πεθερός πατριώτης δηλαδή, που δεν γουστάρει φλώρους στην αυλή του. Θέλεις Φραντζέσκα φίλος; Ωραία. Πόσες έλξεις μπορείς να κάνεις; Πόσα χιλιόμετρα τζόκινγκ βγάζεις; Με το σημάδι το έχεις; Αν είσαι καμιά φλωράντζα που του αρέσει να διαβάζει βιβλία, να ακούει κλασσική μουσική και να πιστεύει στην παγκόσμια ειρήνη, δύο πράγματα θα συμβούν: πρώτα θα σπάσει την κόρη του στο ξύλο που έμπλεξε μαζί σου και μετά θα σε καθαρίσει.

-Όχι στο κεφάλι κύριε Κλιντ, όχι στο κεφάλι!
-Βρε άι στο διάολο σκατόπαιδο.

DF

 

Σοφία & Σιστίν Σταλόνε

rvg

Τι κάνουν στις ζωές τους: Μοντέλα με μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά τους. 19 η μία, 18 η άλλη. Διάλεξε και πάρε (αριστερά η Sophia, δεξιά η Sistine).

Ο μπαμπάς τους: Η αλήθεια είναι πως ο «Σλάι» φαίνεται συμπαθητικός τύπος. Αλλά όταν γίνεσαι μπαμπάς οι κανόνες αλλάζουν. Ένας πρώην macho man που έχει κάνει προπόνηση για μποξέρ, δεν παίρνει με καλό μάτι κανέναν άντρα όταν έχει τρία κορίτσια. Άλλωστε μιλάμε για τον τύπο που «ξάπλωσε» τον Ιβάν Ντράγκο, που έχει πολεμήσει δίπλα-δίπλα με τους Μουτζαχεντίν και που δεν δείχνει καθόλου «Αναλώσιμος». Η Σοφία και η Σιστίν, αποτελούν εκείνο το παράδειγμα που βγαίνεις με την μία αδερφή, αλλά λιγουρεύεσαι με την άλλη. Αν το πάρει πρέφα ο μπαμπάς, το πιο πιθανό είναι πως θα χρειαστεί μόλις ένα άπερκατ για να σε ξαπλώσει. Ή ένα τόξο χειροβομβίδων.

sly2

 

Μπρουκ Χόγκαν

Brooke Hogan FB16

Τι κάνει στη ζωή της: Τραγουδάει, γράφει τραγούδια, πουλάει όργανα γυμναστικής στην  tv και ανοίγει κεφάλια ως παλαίστρια.

Ο μπαμπάς της: Ο άνθρωπος που έχει σκίσει τα περισσότερα μπλουζάκια στο σύμπαν. Ο θεός του WWE. Το ανήμερο θεριό του ρινγκ. O Χαλκ Χόγκαν μεγάλωσε την κορούλα του με προπόνηση, cheerleading, πιάνο και την έμαθε να μην βασίζεται σε κανένα τσογλάνι για να νιώθει ασφαλής. Ωραίο κορίτσι η Μπρουκ και λογικά είναι και από εκείνες που πάτε μαζί στο γήπεδο χωρίς να γκρινιάζει. Αλλά με μπαμπά τον Χαλκ, δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Θες Μπρουκ; Θα είσαι σωστός και κύριος και δεν θα κοιτάς αλλού, γιατί η σπονδυλική σου στήλη κινδυνεύει. Ο Χαλκ μπορεί να είναι σώουμαν, αλλά λίγο η σωματική διάπλαση, λίγο ότι έχει πολύ ψαρωτικό ύφος, είναι κρίμα να κατουρηθείς πάνω σου πριν ταξιδέψεις στον άλλο κόσμο. Χώρια που δεν θα σου μείνει μπλουζάκι στη  ντουλάπα…

HOG

 

Κάθριν Σβαρτσενέγκερ

kath1

Τι κάνει στη ζωή της: Γράφει βιβλία και δηλώνει «κόρη Εξολοθρευτή». Τι άλλο θες δηλαδή;

Ο μπαμπάς της: Θα μπορούσες και να φούσκωνεις από ικανοποίηση. «Ο πατέρας της δικιάς μου είναι ο Άρνι». «Έχω πεθερό τον Κόναν». Και άλλα τέτοια που θα σε έκαναν να καμαρώνεις σαν το παγώνι. Η αλήθεια ωστόσο, είναι πως όσο περνούν τα χρόνια, τόσο πιο πολύ το χάνει ο Άρνι. Μιλάμε τώρα για άνθρωπο ο οποίος έχει αγοράσει τανκ για την αυλή του. Και φλογοβόλο. Και νάρκες ανατινάζοντας στόχους. Γιατί η αλήθεια είναι πως όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο το έχει πιστέψει πως είναι ο Κομάντο. Δεν υπερβάλλουμε, δες εδώ.

Ναι εντάξει, το έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι του αρέσει ΟΝΤΩΣ να ανατινάζει πράγματα. Σκέψου λοιπόν το σενάριο να σε κοροϊδεύει για την σωματική σου διάπλαση -ως τέως body builder-, να έχει πεθάνει στο γέλιο επειδή δεν σηκώνεις πάνω από 100 κιλά στη μπάρα και να σε κυνηγάει με ένα αυτόματο επειδή δήλωσε πως σου άρεσαν περισσότερο τα «Ρόκι» από τον «Εξολοθρευτή». Και όχι. Τον Άρνι δεν το βάζεις κάτω.

arnie

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved