Η Στεφανί αγγίζει τελειότητα

Είναι αρρώστια μες στο μυαλό το κορίτσι.

Παιδιά επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ενώ το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν: προφανώς και η κοπέλα είναι μοντέλο. Με αυτά το πρόσωπο, σώμα αγγέλου, κορμί διαβόλου, γατίσια μάτια, 177 εκατοστά αψεγάδιαστης τελειότητας και χαμόγελο που λιώνει παγόβουνο η Stephanie Rayner δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο. Δε θα την άφηναν, θα της το απαγόρευαν δια νόμου.

Εγώ από το πρωί που την συνάντησα στο instagram έχω σφίξει τρεις μπύρες για να ηρεμήσω. Έχω αρρωστήσει κανονικά, δεν το πιστεύουν τα ματάκια μου, δεν το βαστάει η καρδιά μου. Εγώ εδώ στον κρύο Χειμώνα και εκείνη εκεί, down under, να βρέχει το κορμάκι της σε κάποια παραλία της Αυστραλίας.

Γιατί κορίτσι-Αυστραλό μου έχεις λολάνει το μυαλό; Έχω χαζέψει τόσο που μιλάω με στιχάκια. Πέντε φορές έχω ρωτήσει τη μάνα μου αν ζούνε κάτι συγγενείς μας στο Σίδνευ. Γιατί σίγουρα με βλέπω να κάνω τα χαρτιά μου για να την συναντήσω. Μεταναστεύω άμεσα.

 

A video posted by Steph Rayner (@stephjrayner) on

Κοίτα φίλε μου, δες! Αυτό δεν είναι περπάτημα σε catwalk, αυτό είναι η Κόλαση και ο Παράδεισος μαζί.  Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου. ΕΥΛΟΓΗCON Θεέ μου. Σε ευχαριστώ για αυτό το φωτογραφικό μεγαλείο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved