Νίκι Μινάζ, ψιλοκουραστήκαμε να σε βλέπουμε γυμνή αφού

Η τελευταία της εμφάνιση μας έβγαλε τα μάτια και μας έβαλε σε σκέψεις.

Η Νίκι Μινάζ πάσχει από σύνδρομο Κιμ Καρντάσιαν. Την μάθαμε πια. Είναι ένα από αυτά τα κορίτσια που δεν χάνουν  ευκαιρία να τα πετάξουν είτε στα βιντεοκλίπ της, είτε στα social media, είτε στις δημόσιες εμφανίσεις της. Και πιάνει η τακτική της μιας και όχι μόνο την συζητούν στις ξένες ιστοσελίδες και στα περιοδικά, αλλά δεκάδες τύποι ανά τον κόσμο παθαίνουν κοκομπλόκο από αυτά που ανεβάζει στο Instagram. Η τελευταία αποκαλυπτική της εμφάνιση έγινε στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν του σχεδιαστή Χάιντερ Άκερμαν.

original.OO0CNCPHcJdoEX5TnBHkh HjLxIY5Foqd6GNlaQF Go

Θα έπρεπε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Nα το θεωρήσουμε κομματάκι υπερβολικό Αλλά όχι. Αντί να σχολιάσουμε το λογικό «κοίτα τι έκανε», προτιμήσαμε το κοινότυπο «τι άλλο θα κάνει;». Εντάξει τώρα, η Νίκι δεν είναι από τα κορίτσια που έχουν θέμα με το γυμνό και ούτε και εμείς. Γουστάρουμε να βλέπουμε προκλητικές εμφανίσεις, αλλά υπάρχει και εκείνο το πολύ σοφό ρητό του λαού μας που λέει ότι «το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται και ο παπάς». Η Νίκι γενικά, δεν το έχει κουράσει απλά. Το έχει κάνει να πεθάνει από την βαρεμάρα. Ό,τι και αν κάνει, βρίσκει αφορμή να τα πετάξει έξω.

nicki1

Ούτε η Έμιλι Ρατακόβσκι τέτοιο πράμα. Η αρχή είχε γίνει από το εξώφυλλο του άλμπουμ της, του «Anaconda». Εντάξει, δεν θα πούμε ψέματα, δεν θα τον ακούγαμε ποτέ αυτό τον δίσκο. Αλλά την ίδια στιγμή το marketing είναι τόσο απαράδεκτο που σε απωθεί από μόνο του. Εντάξει ρε κοπελιά, έχεις «προσόντα». Πήγαινε κάνε μία τίμια φωτογράφηση να δούμε ακριβώς τι παίζει. Αυτό το πράγμα που για κάθε single πρέπει να βλέπουμε ένα στρινγκ ή ένα βυζί, έχει κουράσει από την εποχή που η Καρντάσιαν έκανε ακόμη sex tape.

nicki minaj ass twerk in anaconda

Ειδικά στο κομμάτι της αυτοπροβολής, η Νίκι μας δίνει την αίσθηση της «τελειωμένης» ατάλαντης τραγουδίστριας, η οποία κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο προσκήνιο. Ειλικρινά παιδιά, το σπάσιμο που μας έχει προκαλέσει, δεν έχει να κάνει με το παρουσιαστικό της ή με τα όσα δείχνει. Έχει να κάνει ξεκάθαρα με το πόσο πεινασμένη είναι για προβολή. Μιλάμε άλλωστε για μία τύπισσα η οποία έχει «μοιραστεί» κατά καιρούς πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίες στα social media οι οποίες κάνουν τακτικά τον γύρο του διαδικτύου.

tb

Τουλάχιστον τα μοντέλα είναι πιο ειλικρινή με το θέμα της αυτοπροβολής. Λίγο-πολύ είναι και η δουλειά τους τέτοια. Αλλά άπαξ και είσαι καλλιτέχνις και δη τραγουδίστρια, που έχεις προταθεί 10 φορές για Grammy και μαζεύεις τα βραβεία του MTV και του Billboard με τη σέσουλα, γιατί συνεχίζεις και το τραβάς τόσο πολύ; Δεν έχεις πίστη στη μουσική σου; Ή χωρίς αυτές τις εμφανίσεις δεν θα έφτανες ούτε μέχρι το δισκάδικο της γειτονιάς; Όπως και να έχει, αυτά είναι ερωτήματα για κριτικούς και όχι για εμάς. Εμείς θα μείνουμε στο ρεαλιστικό της υπόθεσης: δεν αντέχουμε άλλη μία ξώβυζη ή ξέκωλη εμφάνιση της Νίκι Μινάζ. Έχουμε δει τα πάντα και ειλικρινά, ένα καινούργιο τραγούδι, ένα fashion show στο Παρίσι ή οτιδήποτε άλλο, δεν αποτελούν αφορμή για να τα ξαναδούμε σε άλλες εκδόσεις. Φτάνει ρε σεις. 

ad 236938443

Χάθηκε να τα πετάξει η Έμμα Γουάτσον;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved