Βρέθηκε επιτέλους ο Ράπερ που θα μπορούσε να ξεφτιλίσει τον 2Pac

Κόκαλα τρίζουν.

Ψέματα δεν θα σου πούμε, τον τύπο δεν τον είχαμε ξανακούσει κι ας κουβαλάει πάνω του το βαρύγδουπο Joey Badass (σε μια έξτρα επίδειξη απονενοημένης χιπχοπστεριάς, έχει λανσάρει το «Joey Bada$$»). Δεν το πολυσκεφτήκαμε και παρά το γεγονός ότι από το όνομα και μόνο που χρησιμοποιεί δεν φανταστήκαμε πως πρόκειται για κάποιον της προκοπής, μπήκαμε στο φόρουμ του hiphop.gr για να αλιεύσουμε κάνα σχόλιο-εκτίμηση για την περιπτωσάρα του από τους ειδικούς. 

Μία ψύχραιμη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση είναι αυτή εδώ: 

FireShot Capture 96 Joey Bada http www.hiphop.gr forum topic 741886 1


Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον φίλτατο Rodman ο οποίος έχει φάει έρωτα με το flow του Bada$$, οπότε προχωράμε στα πιο σημαντικά. 

Σε πρόσφατή του συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι Genius και με αφορμή το Μήνα της Μαύρης Ιστορίας (ο οποίος εορτάζεται κάθε Φεβρουάριο σε ΗΠΑ και Κανάδα και κάθε Οκτώβριο στο Ην. Βασίλειο), ο μεγαλωμένος στο Μπρούκλιν 22χρονος ράπερ, μίλησε για τις προσωπικότητες εκείνες που συνέβαλαν καθοριστικά στον αγώνα των μαύρων για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα όπως ο Malcolm X, o Marcus Garvey, η Afeni Shakur και ο 2Pac. 

Όλα ωραία και καλά, μέχρι που κάτι έπαθε ο εγκέφαλος του και έδωσε εντολή στο στόμα του να πει τα εξής: «Ήδη γνωρίζω πως είμαι καλύτερος ράπερ από τον 2Pac. Σε μια μάχη ένας με έναν, τον έχω». 

Το ντοκουμέντο στο 1:18  

 
Για κάποιο λόγο που μπορούν να καταλάβουν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον ίδιο, έπεσε κραξιματική, με τον ίδιο να μαζεύεται και να επιχειρεί να τα μπαλώσει μέσω Twitter 

Καλά τα ολογράμματα στο Coachella, έλα όμως που δεν αρκούν για να μας δώσουν ένα rap battle ανάμεσα στους δύο που θα έβαζε μια και καλή στη θέση της την αμετροέπεια.

2pac gif

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved