Η Vanessa Hudgens είναι το κορίτσι που θα ερωτευόταν ο Nabokov

Η διαπεραστική ομορφιά ενός κοριτσιού που μόλις «έκλεισε» τα 30.

Ξέρουμε πολλά κορίτσια που ξεκίνησαν την καριέρα τους στη Disney. Πολλά από αυτά τα προγράμματα δεν έφτασαν ποτέ στην Ελλάδα (σ.σ.: High School Musical, Mickey Mouse Club), αλλά τα κορίτσια αυτά ξεχώρισαν. Κρατούσαν παρέα στα μικρά παιδιά και αποτέλεσαν ένα κομμάτι της αθωότητας.

Τα χρόνια όμως περνούν και τα κορίτσια γίνονται γυναίκες. Μοιάζει σαν χθες που η Vanessa Hudgens ήταν ένα από αυτά, αλλά ξεφορτώθηκε από πάνω της αυτό το προφίλ με την ταινία Spring Breakers.

Και σήμερα έγινε 30 χρονών.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Full shebang ?

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

 

Η πρώτη αλλαγή έγινε με το Spring Breakers. Ήταν η ίδια η Vanessa που έκανε την διαφορά; Η σχέση της οn camera με τον James Franco; Ή το παρεάκι με τα υπόλοιπα κορίτσια της ταινίας που βοηθούσαν το μυαλό να ταξιδέψει σε πιο πρόστυχες σκέψεις;

Όποια και αν είναι η αλήθεια, η Vanessa ξεχώρισε. Έκανε τα δικά της βήματα στη μουσική και τις ταινίες, αλλά πολύ περισσότερο έκανε και κάτι άλλο: παρότι έβαλε το 3 μπροστά από την ηλικία της, κατάφερε να κρατήσει κάτι από την Λολίτα που είχε μέσα της. Αυτά τα στοιχεία για τα οποία έγραφε στο βιβλίο του ο Nabokov και που, αν την είχε γνωρίσει, πιθανότατα να την είχε ερωτευτεί.

 

 

Αυτή όμως η στιγμή, ανήκει στη Vanessa Hudgens. Τη νεότερη Λολίτα πάνω στη Γη ετών 30, που συνεχίζει να μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα με τον ομορφότερο τρόπο. Και αυτές εδώ οι φωτογραφίες, έρχονται για να θυμίσουν το πώς συνεχίζει να μας κατακτά μέχρι σήμερα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved