«Εύη Ιωαννίδου, ΜΑΖΙ θα νικήσουμε!»

Επιστολή του Μπάμπη Κόλλια στην παίκτρια του GNTM για να την εμψυχώσει στον αγώνα ενάντια στις τσούπρες.

Παλιοκόριτσο,

Ελπίζω στις παρακάτω γραμμές να βρεις τη στέγη παρηγοριάς εκεί στην απομόνωση που βιώνεις με τις άλλες τις κάρχιες. 

Δεν υπάρχει άλλος μετά από μένα που να σε νοιάζεται τόσο πολύ, Εύη. Από τότε που το παρεάκι σου πήρε πόδι, βλέπω στο προσωπάκι σου την ξινίλα, το τουπέ, την κατινιά, να έχουν αφήσει τη θέση τους για θλίψη, μοναξιά, απόγνωση.

Τα ματάκια σου δεν βγάζουν πια σπίθες, η γλώσσα σου δεν στάζει πια δηλητήριο, η έκφρασή σου δεν θυμίζει πια Κρουέλα Ντεβίλ. Το ξέρω ότι αυτή η μελαγχολική Εύη που όλοι τώρα βλέπουμε, είναι η πραγματική Εύη. Ναι, τώρα βλέπουμε όλοι σωστά. 

Ας το παραδεχτούμε κοριτσάκι μου ότι είχες πάρει τον κακό τον δρόμο με την κλίκα που είχατε φτιάξει. Σε παρέσυραν οι άλλες δύο. Και που κατέληξαν, Εύη; Σπίτια τους. Ενώ εσύ, είσαι ακόμα εδώ. Είσαι μέσα στο παιχνίδι. Αλλά είσαι μόνη, με μοναδικό πραγματικό σου φίλο τον Μπάμπη.

Μαζί θα το περάσουμε. Μαζί θα πάμε μέχρι τον τελικό. Γιατί είσαι η καλυτερότερη γυναικάρα εκεί μέσα. Η πιο θηλυκιά, η πιο τσαμπουκαλού, αλλά και η πιο ευαίσθητη. Βγάλε αυτή την ευαισθησία προς τα έξω για να δει ο κόσμος ποια είσαι πραγματικά.

Όπως έκανες και στο Nomads, όταν έστελνες ραβασάκια στον Μαυρίδη κι όταν λιποθυμούσες, σαν κοινή θνητή:


Δείξε ποιο είναι το πραγματικό πλασματάκι πίσω από την Μέγαιρα που έκρυβες τόσο καιρό μέσα σου. Και τότε όλοι θα καταλάβουν ότι είσαι πολλά παραπάνω από ένα μέλος της κλίκας. Όλοι θα καταλάβουν ότι είσαι παίκτρια του Next Top Model και όχι μπασκετμπολίστρια του ΑΟ Βέροιας. Τότε, όλα τα «ΝΑΙ» του Βαγγέλη Ιωάννου θα είναι δικά σου κορίτσι μου. Τότε, οι δείκτες του ρολογιού θα ξεκινήσουν να δουλεύουν και πάλι, ο χρόνος θα κυλήσει ξανά και όλοι θα μάθουμε την πραγματική σου ηλικία που τα τελευταία τρία χρόνια έχει κολλήσει στα εικοσιδυό. 

Μπήκα στο προφίλ σου στο Instagram και δανείστηκα μερικές φωτογραφίες για να δείξω στα παιδιά, ελπίζω να μην σε πειράζει.

Παιδιά, ας δώσουμε μια ευκαιρία στην Εύη. Το αξίζει. Το λένε και οι φωτό που ακολουθούν:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved