«Μέγκι Ντρίο, είμαι τρελά ερωτεύσιμος μαζί σου!»

Ο καψουρεμένος Μπάμπης Κόλλιας μιλάει τη γλώσσα της πρώην παίκτριας του Greece's Next Top Model.

«Προς Μέγκι Ντρίο, 25 χρονώνε, επάγγελμα: Δικηγορίνα, Πρώην μοντέλα ριάλιτι σόου,

Καλή μου Μέγκι. Μεγκούλα μου. Από χθες το βράδυ, κάθομαι μπροστά στην τηλεόραση, αποσβαλωμένος, με στόμα ανοιχτό, μάτια υγρά που καίνε και κλαίνε. Τα κανάλια βαράνε όλη μέρα το όνομά σου. Κι εγώ. Με μία κοακόλα στο χέρι και ένα βουνό από χαρτομάντηλα δίπλα μου, προσπαθώ να χωνέψω την αποχώρησή σου.

Μέγκι μου. Θέλω να ξέρεις ότι σε θαυμάζω για ό,τι έχεις κάνει ως τώρα. Γιατί είσαι φίνο γκομενάκι, τσαμπουκαλίδικο, μορφωμένο. Ήρθες από την Αλβανία στα δεκατρίο σου, πήγες σε αμερικάνικο κολλέγιο, σπούδασες αγγλικό δίκαιο και τώρα, στα 25, έχεις φτάσει και πτυχίο να πάρεις και σε ριάλιτι να συμμετάξεις. Δεν έχει καμία σημασία αν θα μπορέσεις να ασκήσεις το επάγγελμα. Δεν έχει καμία αξία αν είσαι πιστοποιημένο μοντέλο. Γιατί όλη η ζωή είναι μπροστά σου Μέγκι.


 

Να ξέρεις ότι τα ελληνικά σου, εγώ τα γουστάρω αβέρτα. Μη σου πω ότι τα βρίσκω και σέξι. Νομίζεις ότι είσαι η πρώτη που κάνει τέτοια λαθάκια σαν εσένα; Και η Καλομοίρα έκανε και η Χριστίνα Γουλιελμίνο έκανε και πόσα άλλα κορτσόπουλα που ήρθαν στη χώρα μας και την έκαναν ένα τσικ ομορφότερη.

Ξέρω πως αυτή τη στιγμή η ψυχολογική σου κατάσταση είναι πολύ καταβλημένη. Και όχι μόνο η δική σου.

 animation

 

Συναισθάνομαι την ίδια παράφορη αδικία που συναισθάνεσαι και εσύ και οι φίλες σου μετά τη χθεσινή απόφαση της κρητικής επιτροπής να σε σπρώξει στο απονενημένο διάβημα. Μην μου στενοχωριέσαι όμως Μεγκουλίνι μου. Όλο το μέλλον είναι μπροστά σου. Τώρα αρχίζουν όλα. Το ταλέντο σου, η ομορφιά σου, η σεξουαλικότητά σου δεν επιδέχονται αναμφισβήτησης. 

Από τα μικράτα σου είχες δείξει ότι το έχεις το μόντελινγκ άλλωστε:

maggie gntm iqmagazine shooting mirror
 

Έλα να με βρεις Μέγκι. Μη διστάσεις. Είμαι τρελά ερωτεύσιμος με την πάρτη σου. Θέλω να γίνω το ουράνιο και το τόξο μετά την καταιγίδα της ψυχούλα σου. Εγώ είπα όσα είχα να πω και έκφρασα όσα ήθελα να εξεφράσω. Έλα να τη βρούμε παρέα. 

Και μη στενοχωριέσαι βρε ζουζούνα. Γιατί είσαι πολύ ζουζούνα, το ξέρεις;

Έλα που δεν το ξέρεις...

  

 

Μέχρι να απαντήσεις στην επιστολή μου, θα περιπλανούμαι στο προφίλ του στο Instagram και θα ψάχνω εξοχυνιστικά το προφίλ σου».
 
Κάθε κλικ στις παρακάτω φωτογραφίες ανεβάζει και πιο πολύ τη μπήχη του έρωτά μου για σένα:
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved