Πόσο φτωχή θα ήταν η ζωή χωρίς την Cara Delevigne;

Με αφορμή τα γενέθλια της, θυμηθήκαμε όλες τις μεγάλες στιγμές της. 

Αν μάθαμε κάτι από την δουλειά μας στα αντρικά, είναι πως υπάρχουν μοντέλα και μοντέλα. Υπάρχουν οι τύπισσες που τις κοιτάζεις μόνο και μόνο για να πέσει το σαγόνι σου στο πάτωμα και υπάρχουν και εκείνες που δεν μπορείς ακριβώς να ορίσεις το τι σε μαγνητίζει, αλλά θα κέρδιζαν το βλέμμα σου από το πρώτο λεπτό. Η Cara Delevigne είναι μία από αυτές.

 

cara99

 

Θα έχεις ακούσει πολλά για την Cara. Από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την μόδα, μέχρι τις πολλές και διαφορετικές σχέσεις της. Έχει όμως έναν ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την ζωή, ακριβώς όπως και τις φωτογραφήσεις της. Ό,τι κάνει στον χώρο της μόδας δεν είναι απλά φωτογράφηση: είναι έκφραση. Είτε διαφημίζει τον κατάλογο ενός γνωστού οίκου μόδας, είτε απλά εξερευνεί το γυμνό, βρίσκει έναν ιδιαίτερο και προσαρμοστικό τρόπο για να τραβήξει τα βλέμματα – κυρίως τα αντρικά. Και μπορεί τα γυμνά της να διαφέρουν από τον τρόπο με τον οποίο θα έβλεπες την Kendall Jenner να τα «πετάει», αλλά το κάνει με τον δικό της τρόπο.

 

caara57

 

Σήμερα η Cara κλείνει τα 26. Συνεχίζει την μεγάλη της πορεία στον χώρο της μόδας, αλλά και να μας καθηλώνει με τον ιδιαίτερο τρόπο της. Θυμηθήκαμε 10 τέτοιες μεγάλες και σέξι στιγμές της και τις έχουμε παρακά τω σαν τα κεράκια που θα βάζαμε στην τούρτα τηςΧρόνια της πολλά.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved