Instagram Οι «ανθρακωρύχοι» του Newcastle αισθάνονται ευλογημένοι με την Erin James

Το μοντέλο που δεν πρέπει να λείπει από τις εξέδρες του Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Στο Newcastle ξεκίνησαν να ζουν το όνειρό τους. Η πλουσιότερη ομάδα του πλανήτη ετοιμάζεται να κατακτήσει την κορυφή. Να καθίσει στον θρόνο της Premier League και μετά να σηκώσει το Champions League. Μέχρι πριν ένα χρόνο, οι «ανθρακωρύχοι» πάλευαν για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του βρετανικού ποδοσφαίρου. Σήμερα βρίσκεται στην 3η θέση πίσω από τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι και τα καλύτερα έρχονται. Ποιος δε θα ήταν χαρούμενος με αυτήν την αλλαγή; Ποιος δε θα ήθελε την πλουσιότερη οικογένεια του πλανήτη, να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου που αγαπάει; Αυτό το όνειρο βιώνει και η Erin James.

Το μοντέλο με καταγωγή από το Newcastle που κάθε της post είναι βγαλμένα από κάθε ανδρικό όνειρο. Οι αναλογίες της; Εκρηκτικές! Οι προσδοκίες της; Τεράστιες! Η Erin James απολαμβάνει τη ζωή μέχρι το μεδούλι.

 

Δεν την ενδιαφέρουν τα σχόλια του κόσμου για εκείνη και το μοναδικό πράγμα που επιζητά είναι η ευτυχία. Λατρεύει τα ταξίδια, το καλό φαγητό και φυσικά τα μπικίνι. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο προφίλ της στο Instagram, το οποίο ακολουθούν μόλις 166.000 χρήστες. Αριθμός ελάχιστος για τα υλικό που προσφέρει στο κοινό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved