Instagram Ayla Fronek, γιατί σ’ ερωτεύεται κάθε άνδρας εκεί έξω;

Ρητορικό το ερώτημα για το μοντέλο από την Τσεχία.

Υπάρχει μαγικός αριθμός στο Instagram; Αν σ’ ενδιαφέρει η Ayla Fronek, τότε πρόκειται για τον αριθμό «401». Είναι ο αριθμός των followers στο Instagram του μοντέλου από την Τσεχία. Το εντυπωσιακό μοντέλο με τις αναλογίες που κόβουν την ανάσα και ένα αγγελικό πρόσωπο που το ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή.

 

 

Η Ayla Fronek είναι από εκείνα τα κορίτσια που δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα έχεις. Δεν είναι θέμα αυτοπεποίθησης αλλά είναι από εκείνα τα μοντέλα που χρειάζεσαι πολλά για να την ρίξεις και ύστερα να την κουμαντάρεις.

Η Maare Bear αγαπάει την Ελλάδα και εμείς εκείνη

Εκτός από το modeling, το οποίο υπηρετεί από 16 χρονών, η Ayla λατρεύει τα ταξίδια. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που επέλεξε αυτό το επάγγελμα. Λατρεύει τη μόδα, τα ταξίδια, το καλό φαγητό και την περιπέτεια. Βαριέται τα μίζερα και τα εύκολα πράγματα στη ζωή. Ζει για τις προκλήσεις. Προκλήσεις που θέτει η ίδια στον εαυτό της και της αρέσει να ξεπερνάει τα εμπόδια. Δε θα την δεις ποτέ να μιζεριάζει και δε της αρέσει να χαλάει χατίρια. Στον ελεύθερό της χρόνο θα γυμναστεί, θα προτιμήσει την καλή συντροφιά και δε θα ζητήσει περισσότερα από ένα ποτήρι καλό κρασί. Άντε και δύο.

Περισσότερα στην gallery που ακολουθεί:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved