Netflix Emily in Paris: Γιατί όλοι οι άνδρες ερωτεύονται την Λίλι Κόλινς;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix θα σε κάνει να ταξιδέψεις στο Παρίσι για πάρτη της.

Γιατί ένας άνδρας να αφιερώσει χρόνο ώστε να δει μια αμερικανική ρομαντική comedy στο Netflix; Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Darren Star για την διαδικτυακή πλατφόρμα έχει καταφέρει να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Τόση που αρκετοί άνδρες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να σταματήσουν για λίγο ό,τι κάνουν και να το βάλουν στη λίστα τους με τις ένοχες απολαύσεις.

 

Αλλά γι’ αυτό που δε θα νιώσουν καμία απολύτως ενοχή είναι για την Λίλι Κόλινς. Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως επίδοξο στέλεχος marketing που μετακομίζει από το Σικάγο στο Παρίσι. Εκεί παλεύει να αντέξει σ’ έναν σκληρό εργασιακό χώρο ενώ ταυτόχρονα αναζητά την αγάπη. Η σειρά έχει επικριθεί στην Γαλλία καθώς δείχνει τους Γάλλους τεμπέληδες και γεμάτους αρνητικά στερεότυπα.

Η Antonina βλέπει το γυμνό γυναικείο σώμα ως έργο τέχνης

Ωστόσο παρότι η παραγωγή δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Emily έχει τον δικό της τρόπο να κερδίζει το κοινό και τις καρδιές των ανδρών. Η Λίλι Κόλινς γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1989 στο Γκίλντφορντ της Αγγλίας. Είναι κόρη του διάσημου μουσικού Φιλ Κόλινς από τον δεύτερο γάμο του (με την Τζιλ Τέιβελμαν) αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τη δική της πορεία. Η αγάπη της για τις τέχνες βρίσκεται στο DNA αλλά η υποκριτική την κέρδισε. Με ύψος 1.65 και ένα πρόσωπο που λάμπει, η Λίλι Κόλινς ξεχειλίζει από sexiness. Καταφέρνει να συνδυάζει τον ερωτισμό με τη γλυκύτητα και αποτελεί θανάσιμο συνδυασμό για κάθε άνδρα. Κανείς δεν μπορεί να της αντισταθεί και οι λόγοι βρίσκονται στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved