Instagram Μία τελευταία τζούρα ερωτισμού από την Louise Mikkelsen

Το μοντέλο από την Δανία δεν είναι από εκείνα τα κορίτσια που γνωρίζεις.

Αν υπάρχει λόγος ύπαρξης για reality από το GNTM, τότε θα πρέπει να αντιγράψουμε την έκδοση από τη Δανία. Γιατί στο μακρινό 2013, η νικήτρια του Next Top Model της Δανίας ήταν η Louise Mikkelsen. Ένα κορίτσι βγαλμένο από άλλες εποχές του modelling, τότε που τα μοντέλα σε καθήλωναν με την παρουσία τους. Εντυπωσιακές αναλογίες, sexiness, άνεση με τον φακό και ένα αγγελικό πρόσωπο που μπορεί να σε... καταστρέψει.

Julia Sandoval, από ποιον πλανήτη ήρθες;

Η Louise έχει στο portfolio της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands και τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων του πλανήτη. Άπαντες θέλουν να συνεργαστούν μαζί της και κατανοούμε απολύτως τους λόγους. Η ίδια ζει και αναπνέει για τη μόδα και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό της μακριά από αυτή.

 

Είναι η ίδια της η φύση. Λατρεύει τα ταξίδια, το φαγητό και την καλή ζωή. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, εκεί όπου απαριθμεί 90.900 ακόλουθους. Είναι πολίτης του κόσμου καθώς οι επαγγελματικές της δραστηριότητες την κάνουν να ταξιδεύει συνέχεια και ελπίζουμε το επόμενο ταξίδι της να βρει στην Ελλάδα.

Μέχρι τότε, ας την απολαύσουμε στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved