Instagram Η Lini Kennedy μέχρι και brunch θα σε βάλει να της φτιάξεις

Όχι ότι θα σε χαλάσει εδώ που τα λέμε.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία των ανδρών που θεωρούν το brunch υπερεκτιμημένο, τότε έφτασε η στιγμή να αναθεωρήσεις. Και για όλα αυτά ευθύνεται η Lini Kennedy. Το μοντέλο με καταγωγή από την Βραζιλία που χωρίς αμφιβολία αποτελεί το next big thing του modeling. Η Lini μένει μόνιμα στο Παρίσι αλλά έχει την τύχη να γυρίζει όλο τον κόσμο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Μία από αυτές τις... υποχρεώσεις, την έφεραν και από τα δικά μας μέρη.

Το ατελείωτο καλοκαίρι της Jessica Enqvist

Πόζαρε στον φακό του επιτυχημένου φωτογράφου Cameron Hammond και ορισμένα δείγματα της δουλειάς, τα ανέβασε με υπερηφάνεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί όπου συντελείται μία τεράστια αδικία. Το προφίλ της στο Instagram το ακολουθούν μόλις 53.000 χρήστες και όταν δεις το υλικό που ανεβάζει, θα κατανοήσεις τους λόγους της αδικίας.

Η Lini διαθέτει έναν λογαριασμό με υψηλό επίπεδο αισθητικής. Εκεί όπου το sexiness παντρεύεται με την τέχνη. Η Lini δεν προκαλεί. Το άτιμο το DNA της είναι αρκετό ώστε να μας καθηλώσει σε κάθε της post. Εμείς κάναμε τη δύσκολη δουλειά ώστε να ξεχωρίσουμε τα καλύτερα. Τα οποία θα τα βρεις στην παρακάτω gallery.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved