Από master martial artist σε video game πρωταγωνίστρια. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Χρησιμοποιώντας ένα τακτικά διαμορφωμένο Glock και ένα ζευγάρι σπαθιά, η Neraida Bega αγκαλιάζει πλήρως τον νέο της χαρακτήρα στο Apex Legends: Escape μέσα από πανέμορφες φωτογραφίες.

Το αλβανικής καταγωγής μοντέλο, ηθοποιός και κασκαντέρ συμμετέχει στο τελευταίο expansion του παιχνιδιού Battle Royale ως Ash.

Το simulacrum assassin είναι ο πρώτος χαρακτήρας που μπορεί να παίξει στο crossover από το Titanfall 2, ένα μέρος του βασικού franchise που διαδραματίζεται σχεδόν δύο δεκαετίες πριν από τα γεγονότα του Apex Legends.

 

 
 

Σε μια συνέντευξη στο Fox 29 Philadelphia, το B-roll δείχνει τη Bega να χειρίζεται με δεξιοτεχνία τα ξίφη με μια στολή λήψης κίνησης, κάτι που έμαθε μέσα από χρόνια εξάσκησης στις Xtreme Martial Arts υπό την κηδεμονία του επτά φορές World Forms & Weapons Champion Mike Chat.

 

 
 

«Εκπαιδεύτηκα για 7 χρόνια Muay Thai στην Ιταλία και όταν μετακόμισα στις Ηνωμένες Πολιτείες, άρχισα να κάνω το σεμινάριο του Xtreme Martial Arts, δηλαδή το XMA, με τον ιδρυτή του Mike Chat. Είναι ένας συνδυασμός πολεμικών τεχνών, ακροβατικών κινήσεων, χορευτικών κινήσεων και παραστάσεων», είπε.

 

«Είχα φτάσει σε υψηλό επίπεδο σπαθιού, οπότε όταν ήρθε η ακρόαση, ήθελαν κάποιον να έχει την ουσία του Ash, αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να κινήσει το σπαθί και να κάνει όλα αυτά τα κοψίματα».

Ας την απολαύσουμε:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved