5 γυναίκες γεμάτες τσαμπουκά που θα τα έβαζαν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Όχι στη βία, ναι στον μαξιλαροπόλεμο.

Χθες το βράδυ η Ειρηνούλα η Παπαδοπούλου τον έκανε τον χαμούλη της. Τα είπε τίμια και παντελονάτα και όπως τα πίστευε και της έβγαιναν από την ψυχή της. Δεν πάτησε φρένο γιατί φρένο δεν πατάει ποτέ αυτό το κορίτσι-αλάνι. Κακόμοιρε Χανταμπάκη, αχ και να’΄ξερες!

Διότι κύριοι εγώ την γουστάρω την Παπαδοπούλου με τα χίλια. Γιατί έχει μεγαλώσει στα στενά και το δείχνει, δεν την κρύβει την καταγωγή της. Δεν έγινε μη μου άπτου και μαντά σουσού επειδή έγινε διάσημη. Είναι απ’ τις γυναίκες που αν κάποιος τολμήσει να τις πειράξει στο δρόμο, δε θα κατεβάσει το κεφάλι. Θα τον πάρει και θα τον σηκώσει και καλά θα του κάνει!

eirini pap

Δεν είναι όμως μονάχα η παίκτρια του Survivor έτσι. Είναι κι άλλες γυναίκες φωτιά που μας έχουν πάρει τα μυαλά κατά καιρούς. Διότι το ελληνικό τζετ-σετ έχει ωραία τυπάκια που δε μασάνε τα λόγια τους και δεν κωλώνουν να πράξουν αυτά που πιστεύουν ότι πρέπει να πράξουν ακόμα κι αν η στιγμή δεν είναι κατάλληλη.

Η Νάνσυ η Αλεξιάδη που το στόμα της δεν το κράτησε ποτέ κλειστό στο Fame Story και οι καυγάδες της έχουν μείνει θρυλικοί. Η Πάολα που κουβαλάει 100 κιλά τσαμπουκά πάνω στην πίστα και η Αγγελική Ηλιάδη που με γιαγιά την Καίτη Γκρέυ έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικεί τον τίτλο του «έχω ζήσει στα στενά». Και είναι και δυο ροκ φυσιογνωμίες, η Πηνελόπη Αναστοσοπούλου και η Ελισάβετ Σπανού, που με τατού και το attitude τους  σε κάνουν να λιώνεις και να φοβάσαι την ίδια στιγμή ότι αν τους έλεγες καμιά κουβέντα παραπάνω, δε θα την έβγαζες καθαρή.

Αυτές τις γυναίκες φίλε μου διάλεξα να σου παρουσιάσω. Θηλυκά που θα κόντραραν στα ίσια την Ειρήνη την Παπαδοπούλου αν το έφερνε η στιγμή η κακιά και μπλέκανε σε γυναικοκαβγά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved