Παπαδοπούλου vs  Κολιδά: Για ποια Ειρήνη του Survivor θα έσπαγες καρύδες;

Το Ratpack κάνει κρας τεστ και σε καλεί να πάρεις θέση.

Κάποιος έπρεπε να το κάνει. Κάποιος έπρεπε να οπλιστεί με θάρρος, νηφαλιότητα, να επιστρατεύσει αδέκαστη κρίση, που θα ζήλευε μέχρι και ο Τανιμανίδης στις περιγραφές του, προκειμένου να κάνει το απόλυτο crash test.

Διότι ναι, υπάρχουν ωραία κορίτσια στο Survivor (βασικά υπήρχε και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, με την οποία υπήρξαμε σκληροί αλλά δίκαιοι, και η Μαριάννα Καλλέργη την οποία για κάποια ακατανόητο λόγο έδιωξε το τηλεοπτικό κοινό) και έχεις μάθει τα πάντα για το καθένα.

Το Ratpack, ας πούμε, έχει δηλώσει την υποταγή του στη Λάουρα Νάργες, αλλά εμείς θα είμαστε αντικειμενικοί: Η Λάουρα είναι ευχάριστη, έχει εκλάμψεις σαν τη χθεσινή που έκανε 2/2, όμως αν θες να τρως κεφτεδάκια, κρουασάν και όλα τα σχετικά έπαθλα και να μην τη βγάζεις με παραλλαγές καρύδας, με τη Λάουρα δεν…

Επειδή, λοιπόν, θα μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε ότι όλοι νιώθουμε λίγη περισσότερη ένταση όταν η Ειρήνη Κολιδά κατεβαίνει στον στίβο μάχης απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Δεν μιλάμε μόνο για δύο πολύ δυνατές παίκτριες που κάνουν έρπην σε λαγούμια, τρέχουν πάνω σε κινούμενες εξέδρες, βουτάνε σε πισίνες, ρίχνουν κρίκους σε πασσαλάκια και όλα τα σχετικά. Μιλάμε για τη σύγκρουση δύο διαφορετικών τύπων γυναικών.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

1 eirini

Όπως πρώτος απ’ όλους έμαθε ο Γιάννης ο Σπαλιάρας, don’t mess with Papadopoulou. Θα σε αγριοκοιτάξει στην καλύτερη και θα σου ρίξει καντήλια, στη χειρότερη, που θα έκαναν όλους τους λιμενεργάτες του Λίβερπουλ να κοκκινίσουν από ντροπή, αν σκεφτείς να της μιλήσεις την ώρα που εκείνη δεν θέλει.  Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή. Αν διανοηθείς να αρπάξεις εκείνο το τρίμμα καρύδας που είχε λοκάρει μόλις ολοκληρώθηκε η μοιρασιά, θα ορμήξει πάνω σου με δύο σάλτα νίντζα.  Αν καταλάβει ότι έχεις χρησιμοποιήσει την κουβέρτα χωρίς την άδεια της (ακόμα και αν την έβγαλες έξω από το καλυβάκι για να την τινάξεις), θα έρθει νύχτα αθόρυβα από πίσω με το βάδισμα της γάτας και θα σου κόψει την καρωτίδα.

ezgif 2 332e9d23f0

Η Ειρήνη είναι αυτή η γυναίκα που αν της κάνεις κομπλιμέντο ευγενικό στο δρόμο και δεν της αρέσει (είτε η φάτσα σου είτε το κομπλιμέντο) όχι μόνο θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το έκανες, αλλά θα σκεφτείς στα σοβαρά να ξανακάνεις κομπλιμέντο σε γυναίκα γενικά.

Επειδή εδώ στο Ratpack συζητάμε πριν γράψουμε ειπώθηκε η ατάκα: «Θα ήθελα αν έκανα κόρη, να είναι σαν την Παπαδοπούλου. Όμορφη, σέξυ και να μην μασάει πουθένα, να μπορεί μόνη της να τους κάνει όλους καλά».

Δεν υιοθετώ απαραίτητα, διότι μπορεί στην Ειρήνη να μην αρέσει το παραπάνω. Και η Ειρήνη είναι λίγο σαν τον Τσακ Νόρις. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς το όνομά της επί ματαίω.

Ειρήνη Κολιδά

eirini kolida

Η μαμά του λόχου, αλλά όχι ακριβώς. Δηλαδή ναι, είναι η σοφή της ομάδας, αυτή που θα προστατέψει κάτω από τις φτερούγες της, τα αδύναμα μέλη, αλλά ταυτόχρονα αρκεί ένα πλάνο μερικών δευτερολέπτων για να καταλάβεις ότι η Κολιδά ενσαρκώνει το αρχετυπικό πρότυπο της MILF: Σέξυ, σίγουρη, γεμάτη τόνους αυτοπεποίθησης, που ξέρει ότι πάνω της θα προσέξεις ακόμα και τη μασχάλη της (η οποία έχει στοιχειώσει τις συζητήσεις πολλών ανδρών),  χωρίς να χρειαστεί να το κάνει θέμα.

Παίζει στα δάχτυλα κάθε μικρό ή μεγάλο δολοπλόκο (ναι Ορέστη Τσανγκ για εσένα μιλάω), αποφεύγοντας η ίδια ψιθύρους, σκιές και σκοτάδια και ταυτόχρονα, αν νιώσει ότι πας να της επιβληθείς, θα πειράξει το μυαλό σου σε τέτοιο βαθμό που δεν θα ξέρεις από πού σου ήρθε.

Ξέρεις, είναι αυτή η γυναίκα που θα κανακέψει την μικρή Ελισάβετ και μετά από μερικές ώρες θα πει ότι όσοι άνδρες υπήρξαν μαζί της αναγκάζονταν να αλλάξουν πολλά εσώρουχα επειδή τους τα έσκιζε.

tou ta eskiza

Πολλοί θα πουν ότι η Κολιδά είναι μια ώριμη εκδοχή της Παπαδοπούλου. Μπορεί, αλλά μπορεί και όχι. Η Κολλιδά δεν χρειάζεται να φωνάξει ή να αγριοκοιτάξει για να πάρει αυτό που θέλει. Σου λέει με αυτή τη φωνή «έλα μαζί μου, δύο χρόνια στο Άγιο Δομίνικο να τρώμε καρύδες». Τα παρατάς όλα και πηγαίνεις.

Να μην το κουράζουμε, της ζητάς να την παντρευτείς, αρνείται, περνάς μια ολόκληρη ζωή προσπαθώντας να την πείσεις γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved