Η Αθηνά Οικονομάκου μας βάζει στη θέση μας

Και καθόλου δεν μας χαλάει.

Η Αθηνά Οικονομάκου τα μοιράζεται όλα μαζί μας. Δηλαδή όχι ακριβώς όλα, αλλά η τακτική της παρουσία στο Instagram αφήνει κάτι παραπάνω από μια χαραμάδα για να τη θαυμάζουμε. Αν δεν είσαι follower του account της (κακώς), μπορείς να την παρακολουθείς και στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Να σημειώσουμε εδώ οτι η Αθηνά είναι από τις λίγες ηθοποιούς που κάθε χρονιά (και τι χρονίες, ε; με ελάχιστες ελληνικές παραγωγές) θα κάνει μια τηλεοπτική δουλειά και έτσι σε ηλικία μόλις 30 ετών θεωρείται ήδη «μπαρουτοκαπνισμένη». Μπράβο στην Αθηνά, μπράβο στους παραγωγούς και τους σκηνοθέτες που την εμπιστεύονται -είστε δικοί μας άνθρωποι.

 

 

Και σκέψου ότι παραλίγο να μην είχε μπει ποτέ στη ζωή μας. Ναι μεν, ήδη από τα 20 αποφάσισε να παρατήσει τις σπουδές της και να αφοσιωθεί στην υποκριτική, αλλά ο πρώτος της ρόλος στο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» ήρθε εντελώς τυχαία. Εκτότε έχει καταφέρει όχι μόνο να κλέψει τις καρδιες μας, αλλά να ανακήρυχθεί δικαιότατα από τον ανδρικό πληθυσμό ως η βασίλισσα του ελληνικού Instagram. 

 

 

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το account της ειναι υποδειγματικός. Αλλά εδώ δεν είμαστε για να μυηθούμε στα μυστικά των social media strategies. Είμαστε εδώ για να σκύψουμε μπροστά της και πούμε: «Αθηνά Οικονομάκου, βασίλισσα του ελληνικού Instagram, δηλώνουμε υπήκοοί σου».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved