Στέλλα, έχει και άλλα κορμιά η Κύπρος σαν το δικό σου;

Η personal trainer που θα σε κάνει να ξαναρχίσεις τη γυμναστική.

Γενικά εγώ φίλε να ξέρεις δεν είμαι και πολύ της γυμναστικής, δε μου ταιριάζει τι να κάνουμε; Δεν ξέρω τι λες εσύ γυμναστηριακέ αλλά εγώ προτιμώ να αράζω, να χαζεύω, να κοπροσκυλιάζω και να περνάω καλά. Δεν λέω ότι είμαι σωστός ή καλύτερος από εσένα, καμία σχέση, απλά έτσι είναι γιατί έτσι πάει. Έκαστος στου είδους του και ο Μπάμπης στο ιντερνετικό κυνήγι θηλυκών.

Μονάχα μία φορά το έχω ρίξει στην εντατική γυμναστική και αυτό δεν το έκανα γιατί έπρεπε να σκοτώσω την μπυροκοιλιά μου (που έπρεπε αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία). Το έκανα εξαιτίας μια γυναίκας. Γυμνάστριας. Γειτόνισσας, της Μαιρούλας με το όνομα. ΚΟΡΜΑΡΑ η Μαιρούλα, έφευγε το πρωί να πάει στη δουλειά και εγώ που την έβλεπα από το παράθυρο ήθελα ασπιρίνες για τις ημικρανίες.

Γράφτηκα σε γυμναστήριο πρώτη φορά στη ζωή μου, μόνο και μόνο για να την χαζεύω με την άνεσή σμου. Δύο μήνες ολόκληρους!

Έτσι και η φίλη μας η Στέλλα η Θεοχαρίδου, η personal trainer από τη Λευκωσία της Κύπρου.

 

A post shared by stella theocharidou (@stethea) on

Ρίχνεις βλέμμα και κόβεσαι από τους κοιλιακούς της. Πόδι καλογυμνασμένο, πίσω κίνηση στον θεό, στήθος περήφανο και κάθε σπιθαμή του κορμιού της αψεγάδιαστη!

 Όπως καταλαβαίνεις, και καλά κάνει, η Στέλλα είναι περήφανη για τη δουλειά της. Και αυτό φαίνεται και στο σώμα της. Και το δείχνει απλόχερα -και καλά κάνει, δουλειά της η γυμναστική!- και στο instagram. Και εγώ, έτσι και ζούσα στην Κύπρο, μια συνδρομή στο γυμναστήριο σίγουρα θα την έκανα για πάρτη της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved