4 τρόποι για να σκοτώσεις την μπυροκοιλιά σου

Μπήκε η Άνοιξη, εμπρός βήμα ταχύ να φύγουνε οι πατσές που σε τυραννάνε! 

Γυμνάζεσαι εντατικά αλλά αυτό το ενοχλητικό λίπος στην κοιλιά σου δεν λέει να σε εγκαταλείψει; Τι και αν καίγεσαι στους κοιλιακούς, τι και αν διέλυσες το διάδρομο από τα χιλιόμετρα, το «σωσίβιο» ακόμα εκεί. Και το χειρότερο είναι ότι αγγίζεις την κοιλιά σου και το νιώθεις βρε παιδί μου ότι το six pack είναι εκεί. Δεν φαίνεται όμως με τίποτα το άτιμο.

Μην τρελαίνεσαι υπάρχει τρόπος να το εξαφανίσεις, ακολουθώντας τα παρακάτω τέσσερα βήματα.

Βήμα 1ο: Ασκήσεις για κάψιμο λίπους

simple

Πολλές είναι οι ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος, ωστόσο αυτές που γυμνάζουν πολλές μυϊκές ομάδες είναι αυτές που θα σου κάνουν πραγματικά τη δουλειά. Αυτές μπορεί να είναι τα squat, οι άρσεις θανάτου και οι κωπηλατικές σε πάγκο.

Βήμα 2ο: Περισσότερη πρωτεΐνη

proteins muscle 2

Όταν τρως υγιεινά φαγητά που περιέχουν πρωτεΐνη έχεις τη δυνατότητα να καις παραπάνω λίπος από το συνηθισμένο. Σύμφωνα με έρευνα, στον οργανισμό σου αποθηκεύονται 40% παραπάνω θερμίδες αν τρέφεσαι με πρωτεϊνούχα φαγητά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση αποθηκεύεται το 95%. Ψηφίζουμε και στηρίζουμε πρωτεΐνη λοιπόν.

Βήμα 3ο: Ξεκίνα να κόβεις θερμίδες

junk food and its effects 11 1024x1008

Φιλαράκι, όλοι είμαστε κοιλιόδουλοι, εφόσον όμως βάλαμε σκοπό να φανούν οι κοιλιακοί, τότε πρέπει να κόψεις μαχαίρι πολλά, με πρώτο το junk food. Μόνο έτσι θα δεις αποτελέσματα. Σκέψου μόνο ότι χρειάζεσαι περίπου μία ώρα για να κάψεις 400 θερμίδες, επομένως χωρίς τις άπειρες θερμίδες του junk είσαι όλο και πιο κοντά στον στόχο σου. Εξάλλου, στο έχουμε πει η αλήθεια κρύβεται στη διατροφή.

Βήμα 4ο: Κατέβασε στροφές και ρυθμούς

FrankieSaysRelax Friends

Μπορεί να μην το ξέρεις αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η ζωή που κάνεις. Το τρίπτυχο άγχος-ύπνος-ηρεμία πρέπει να το προσέχεις διαρκώς καθώς επηρεάζει το ορμονικό σου σύστημα, και αυτό με τη σειρά του όλο σου τον οργανισμό. Λόγω άγχους ενδέχεται να τρως όπου σταθείς και όπου βρεθείς χωρίς πραγματικά να πεινάς (σκέψου ότι συνήθως παίρνεις κιλά σε περιόδους εξετάσεων) ή να κάνεις μια εντελώς ανισόρροπη διατροφή. Μπορεί να μην εύκολο να χαλαρώνεις και γενικά να «βάζεις πάγο» σε ό,τι σου προκαλεί στρες, όμως πρέπει να το κάνεις. Και θα δεις ότι μόνο έτσι θα κοιμάσαι καλύτερα, θα είσαι πιο ήρεμος και θα τρέφεσαι και θα γυνάζεσαι πιο σωστά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved