Η Naomie Harris είναι ετοιμοπόλεμη για τη νέα ταινία του James Bond

Μία ματιά στην πιο σέξι εκδοχή της Miss Moneypenny. 

H Lois Maxwell, η πρώτη ηθοποιός που ενσάρκωσε την Moneypenny στο Dr. No στο πλευρό του James Bond, ήταν από εκείνες τις γυναίκες που κοίταζες και σου έβγαζαν κάτι το αρχοντικό. Ήμασταν πιτσιρικάδες, αλλά καταλαβαίναμε την επιβλητικότητα που είχε πάνω μας μία classy γυναίκα όπως η Lois Maxwell. Ειδικά αν σκεφτείς πως την εποχή που έπαιξε τον ρόλο είχε περάσει τα 40 της χρόνια.

 

Παρότι το πέρασμα που έκαναν στη συνέχεια οι Caroline Bliss και Samantha Bond, η Naomie Harris στο Skyfall έδωσε τον πιο πολεμοχαρή χαρακτήρα που είχαμε δει μέχρι τότε στην Moneypenny. Και για καλό λόγο. Οι περισσότεροι το θεώρησαν υπερβολικό καθότι δουλειά της ήταν η γραμματειακή υποστήριξη στον ‘‘Μ’’, αλλά η Moneypenny είναι απόφοιτος της Βασιλικής Σχολής του Πολεμικού Ναυτικού και μάλιστα έχει τον τίτλο της υποπλοιάρχου. Η Naomie Harris, έφερε στο προσκήνιο μία καλοεκπαιδευμένη πράκτορα που άξιζε την προσοχή του Bond τόσο για το sexiness, όσο και για τις ικανότητές της. Και μπράβο της.

 

Τα ακόμη καλύτερα νέα; Η Naomie θα επιστρέψει για τον ρόλο της Moneypenny στο No Time to Die, την καινούργια ταινία James Bond που αναμένεται στους κινηματογράφους στις 3 Απριλίου του 2020. Μέχρι τότε, θυμόμαστε μέσα από τις φωτογραφίες της γιατί την αγαπήσαμε τόσο.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved