Οι Σέρβες κατεβαίνουν με δυνατή ομάδα στο Ratpack Hotness Contest

Και θέλουν τη δική σου ψήφο για να έρθουν στην Ελλάδα.

Φανταζόμαστε ότι έχεις πάρει χαμπάρι το διαγωνισμό μας, το Hotness Contest, που τρέχει αυτές τις μέρες. Επίσης, φανταζόμαστε ότι έχεις καταλάβεις ότι εσύ είσαι αυτός που θα αποφασίσει ποια θα είναι η τελική 12άδα που θα φωτογραφηθεί αποκλειστικά για το Ratpack.

Ωραία και αφού σου τα είπαμε αυτά, πάμε λίγο να σε βάλουμε στα ενδότερα, να σου δώσουμε πληροφορίες από μέσα για να σκεφτείς τις επιλογές σου. Χτες σού μιλήσαμε γενικά για τις κοπέλες που βρίσκονται ψηλά, τώρα η ενημέρωση θα είναι πιο στοχευμένη.

Αν δεις τις υποψήφιες θα διαπιστώσεις ότι η Σερβία έχει σημαντική παρουσία, πώς θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε; Δεν είμαστε τυφλοί ώστε να αφήσουμε απ’ έξω μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη.

Αν έχεις τις αμφιβολίες σου, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στην Bojana Krsmanovic που ήδη κάνει φωτογραφίσεις για ξένα περιοδικά και διεθνή brands. Αλλά αυτό δεν σε νοιάζει τόσο, αυτό που σε ενδιαφέρει είναι αυτή η θεά, μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για τα μάτια σου (και τα μάτια των αναγνωστών του Ratpack).

Εκτός από την Bojana, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στην Jelena Markovic, η οποία πλέον έχει εγκαταλείψει τη χώρα της και ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, γεγονός που είναι θετικό για εμάς. Ξέρεις τις θερμοκρασίες στο Ντουμπάι, οπότε και η Jelena αναγκάζεται να φορέσει κάτι πιο ελαφρύ πάνω της για να την παλέψει με τη ζέστη και το ακόμα καλύτερο είναι ότι φροντίζει να μας ενημερώνει σχετικά μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Πέρα από τις παραπάνω, η Σερβία κατεβαίνει στο hotness contest και από τις Aleksandra Popovic, Jelena Kovacic, Kristina Simic, Ivanna Sreckovic και Jovana Djordjevic.

Μπες εδώ και ψήφισε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved