Hotness Contest: Ο μεγάλος διαγωνισμός του Ratpack.gr συνεχίζεται!

Εσύ ακόμα να ψηφίσεις;

Μία εβδομάδα έμεινε για τον μεγάλο hot διαγωνισμό του Ratpack.gr και είσαι εσύ αυτός που θα αποφασίσει για την πιο καυτή 12άδα που θα κάνει την εμφάνιση της στη σελίδα μας!

Το Ratpack έχει σκοπό να φέρει και να φωτογραφίσει στην Ελλάδα τις 12 φιναλίστ, εδραιώνοντας ένα νέο ετήσιο διαγωνισμό που θα κρίνεται μόνο από την δική σου ψήφο. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάνεις μία βόλτα από την λίστα με τις καυτές υποψήφιες και να επιλέξεις τις 5 αγαπημένες σου. Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια για να αποφασίσεις, έχουμε φροντίσει να συμπεριλάβουμε αρκετές φωτογραφίες από την κάθε διαγωνιζόμενη, ώστε να σου προσφέρουμε μία πιο... ολοκληρωμένη ματιά. Ήδη η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι μεγάλη και μία εβδομάδα αρκεί για να γίνει ακόμα μεγαλύτερη!

Μέχρι στιγμής προηγούνται μερικά από τα πιο καυτά κορίτσια της λίστας, όπως οι Katherine Henderson, Bianca Booth, Jelena Markovic, Sarah Stevens, που έχουν ήδη έναν αξιοσέβαστο αριθμό από followers στο Instagram και έχουν πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις στο εξωτερικό.  Την ίδια στιγμή ωστόσο, σημαντική είναι και η Ελληνική παρουσία στον διαγωνισμό, που ξεκινάει από τις ήδη γνωστές Ισμήνη Νταφοπούλου και Όλγα Φαρμάκη και καταλήγει μέχρι τα νέα αστέρια του διαδικτύου, που ο κόσμος βρίσκει στο πρόσωπο της Αναστασίας Βοσκανίδου, της  Σοφία Μπακλαβά και της Εύας Τζίμα.  Τα τρία κορίτσια έχουν ήδη πολλούς Έλληνες και ξένους φανς και ήδη φανταζόμαστε μία παραγωγή φωτογραφήσεων για τη νικήτρια από τον φωτογραφικό φακό του Ratpack!

Επτά ημέρες φτάνουν για να αλλάξουν την σειρά και για να βάλουν άλλα πρόσωπα στην κούρσα της νίκης! Ο διαγωνισμός κρίνεται μόνο από σένα και τα 5 αγαπημένα σου κορίτσια.

Τα λέμε μέσα!

Η ομάδα του Ratpack



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved