Τα 5 βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ένα αγόρι σε ένα κορίτσι

Τα κορίτσια του Queen ξέρουν και σε ενημερώνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμφάνιση δεν είναι το μοναδικό κριτήριο ακόμα και όταν μιλάμε για ερωτικά. Και όσο κι αν θεωρείς τα αγόρια λίγο πιο κυνικά και σίγουρα οπτικά όντα, θα εκπλαγείς όταν σου πω ότι τα πράγματα που αναζητούν σε ένα κορίτσι, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τα ωραία μάτια ή το ωραίο σώμα.

Να χαμογελάς: Πάρε παράδειγμα από τον εαυτό σου. Θα πλησίαζες πιο εύκολα έναν άνθρωπο που χαμογελάει ή κάποιον κατσούφη; Φυσικά αυτόν που χαμογελάει. Οπότε γιατί να μη σκεφτεί έτσι ακριβώς και το αγόρι που σε ενδιαφέρει; Χαμογέλα λοιπόν!

Να είσαι φυσική: Είναι λογικό να θέλεις να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη, αλλά μιας και είσαι ακόμα πολύ νέα και φρέσκια, καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις με το μακιγιάζ. Έχεις άλλωστε τόσο λαμπερό δέρμα, που ακόμα και τα απαραίτητα να φορέσεις θα είσαι κούκλα. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σου. Προσπάθησε να τα αφήνεις φυσικά και πίστεψέ με, θα λάβεις αμέτρητα θετικά σχόλια.

Να έχεις αυτοπεποίθηση: Σίγουρα η καθημερινότητα είναι δύσκολη και αγχωτική και σίγουρα συμβαίνουν διάφορα ικανά να σου ρίξουν το ηθικό. Θα πρέπει όμως να μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί όχι μόνο με τον τρόπο αυτό θα ξεπερνάς πιο εύκολα τα προβλήματά σου, αλλά θα σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά και οι γύρω σου. Ναι, και το αγόρι που σου αρέσει.

Να έχεις τη δική σου προσωπικότητα: Δεν υπάρχει πιο δυνατός συνδυασμός από δύο ανθρώπους που διαφέρουν. Ποιος είπε ότι για να του αρέσεις θα πρέπει να συμφωνείς μαζί του σε όλα; Το αντίθετο μη σου πω. Μη χάνεις την μοναδικότητά σου γιατί αυτό σε κάνει ξεχωριστή και ιδιαίτερη.

Να είσαι θηλυκή: Ναι σαφέστατα είσαι γιατί είσαι κορίτσι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που καλό θα ήταν να ακολουθείς. Τα αγόρια λοιπόν αγαπούν τα κορίτσια που θα ασχοληθούν με τα σπορ ή με πιο βαριές δουλειές του σπιτιού, αλλά την ίδια ώρα απολαμβάνουν και μία κοπέλα που περιποιείται τον εαυτό της και έχει τρόπους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved