Μουστάκι από τα 70s κι ας είναι μπαλωμένο

Είναι μονόδρομος αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Η επιλογή που λέγεται τρίχες στο επάνω μέρος του χείλους και πουθενά αλλού, το γνωστό σε όλους μουστάκι για το οποίο σου έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά, είναι μια επιλογή μονόδρομος. Ή θα σε ανεβάσει στα στυλιστικά ουράνια ή θα σε καταποντίσει στα στυλιστικά τάρταρα. Ή θα ακούσεις τα καλύτερα ή  τα χειρότερα δηλαδή.

Όπως και να έχει πάντως, και μιας και είναι μια επιλογή που κρατάει από παλιότερες δεκαετίες, καλό είναι εσύ να επιλέξεις τη δεκαετία που πρέπει. Δηλαδή του 1970, διότι οποιαδήποτε άλλη εποχή θα ήταν καλό να την αποφύγεις. Και τα μουστάκια του 30’ που είχαν οι ρεμπέτες και τα μουστάκια α λα Χίτλερ του 40’.

Είτε δηλαδή θα το αφήσεις τιμημένο όπως ο κύριος του εξωφύλλου είτε θα ακολουθήσεις πιο απλούς δρόμους. Όπως αυτόν που επέλεξε ο νεαρός τραγουδιστής Joe Jonas που μπορείς να τσεκάρεις σε αυτή την φωτό.

joe jonas mustache

Παν μέτρον άριστον δηλαδή, όπως άλλωστε συνήθως ισχύει για το grooming! Ούτε πολύ κοντό, ούτε μεξικάνικο που φτάνει μέχρι το πηγούνι. Όπως το εξέτρεφαν οι πατεράδες το 1970 με άλλα λόγια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved