Τι να κάνεις αν σε πιάνει νευρικότητα πριν το σεξ

5 πρακτικές που θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς. 

Μεγάλη υπόθεση το άγχος και κυρίως στο κρεβάτι. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που έχουν μονίμως νευρικότητα, ακόμα και όταν έχουν μόνιμη σχέση με τη σύντροφό τους. Αυτό όμως δεν βοηθά την κατάσταση. Μερικές φορές μάλιστα την επιδεινώνει.

Ιδού 5 πρακτικές που θα σε βάλουν στην διαδικασία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το σεξ χωρίς σκοτούρες.

 

Κάλμαρε τα νεύρα σου

Αρχικά αξίζει να θυμάσαι πως αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε σένα. Βασικά συμβαίνει στον περισσότερο κόσμο, είτε κάνουν σεξ με κάποιο νέο πρόσωπο είτε με την σύντροφο τους. Δεν λέμε να κλείσεις τα μάτια και να κάνεις αναπνοές.  Λέμε να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι οποιοδήποτε άγχος και αν έχεις είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αποδέξου το και κατανόησε ότι δεν χρειάζεται να κριτικάρεις τον εαυτό σου για κανέναν απολύτως λόγο.

 

Απέβαλλε το άγχος από το κρεβάτι

Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι για να αποβάλλεις το άγχος πριν αυτό φτάσει στο κρεβάτι σου. Από την ψυχοθεραπεία και την άσκηση, μέχρι τον διαλογισμό, την υγιεινή διατροφή και φυσικά τον άφθονο ύπνο.

 

Μην βιάζεσαι

Είναι αλήθεια πως στο κομμάτι του σεξ, οι άντρες πέφτουμε με τα μούτρα στο ψητό. Και αυτό δεν το λες απαραίτητα κακό. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως αν έχεις αρκετό άγχος, όσο πιο αργά κυλήσουν τα πράγματα στο κρεβάτι, τόσο το καλύτερο για σένα. Πάρε τον χρόνο σου για να εξερευνήσεις το σώμα της και να δεις τις αντιδράσεις της. Μόνο κακό δεν θα κάνει.

 

Δώσε βάση στα προκαταρκτικά

Δεν είναι μόνο πως τα προκαταρκτικά θα την φέρουν πιο κοντά στην κορύφωση. Τα προκαταρκτικά αυξάνουν την ερωτική επιθυμία και στους δύο, ενώ θα σου ανεβάσουν και την αυτοπεποίθηση βλέποντας το σώμα της να ανταποκρίνεται στις κινήσεις σου. Τα προκαταρκτικά πρέπει να τα βλέπεις ότι σου χαρίζουν χρόνο. Χρόνος που δουλεύει υπέρ σου. Εκμεταλλεύσου τον για να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς.

 

Ανέλυσε το άγχος σου

Τι ακριβώς σε αγχώνει; Ότι ίσως να μην καταφέρεις να τελειώσεις; Ότι η αντοχή σου μπορεί να σε προδώσει την δεύτερη φορά; Η καλύτερη μέθοδος σε αυτές τις περιπτώσεις για να το αντιμετωπίσεις είναι η ειλικρίνεια απέναντι στη σύντροφό σου. Συζήτησε το μαζί  της. Μίλα της για τις φοβίες σου και εξήγησέ της τι νιώθεις. Θα δεις ότι αμέσως θα αισθανθείς καλύτερα και πως το μεγαλύτερο μέρος του άγχους θα υποχωρήσει. Μην ξεχνάς ότι όλα όσα έχουν να κάνουν με την λίμπιντο, ξεκινούν από τον τρόπο που σκέφτεσαι. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved