Έχεις δει πιο επικό μούσι από αυτό του Τζιμ Κάρεϊ;

Δε νομίζουμε…

Τα τελευταία χρόνια είναι αλήθεια πως ο αγαπημένος μας κωμικός, ο Τζιμ Κάρεϊ που μας έκανε να κλαίμε από το δημοτικό, με ταινίες όπως η «Μάσκα», και μεγλώνοντας μας έδωσε ένα πολύ ιδιαίτερο και σπουδαίο σινεμά με επιλόγές όπως το «Τρούμαν Σόου» έχει αποχωρήσει από το προσκήνιο.

Θυμίζει πια αναχωρητή που επιλέγει πολύ προσεκτικά τις εμφανίσεις του μπροστά στην κάμερα –τόσο όσον αφορά τις συνεντεύξεις, όσο και τις λίγες ταινίες στις οποίες συμμετέχει. Αυτά τα λέμε σχετικά με την τάση του να μην πολυεμφανίζεται κι όχι για το στυλ του.

jim carrey beard

Αλλά για μισό λεπτό. Μήπως θα έπρεπε να πούμε τα ίδια και για το μούσι του; Διότι πραγματικά μόνο κοσμοκαλόγεροι και πολύ σκληροί χίπστερ λανσάρουν τέτοια γεννειάδα. Ούτε καν οι μπαρμπάδες μας από το χωρίο -εκτός αν είσαι από την Κρήτη- δεν τολμάνε να αφήσουν τις ατίθασες τρίχες τους να καλύψουν κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του προσώπου τους. Και του λαιμού τους. Και σχεδόν του στέρνου τους αν κρίνομαι από τη φωτογραφία.

Εμείς τον αγαπάμε τον Τζιμ και ομολογούμε ότι εκτός από σπουδαίος κωμικός υπήρξε και πάντα στυλάτος. Και καταφέρνει κάπως να τα φέρει βόλτα ακόμα και με αυτό το μούσι που θυμίζει ΖΖ ΤΟP. Όμως η αλήθεια είναι ότι βλέποντας το παρακάτω βιντεάκι νομίζουμε ότι τον προτιμούμε κάπως πιο ξυρισμένο. Και γρήγορα ξανά πίσω στις κινηματογραφικές επάλξεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved