Αυτά τα 3 ζώδια θα έχουν αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσουν το 2021!

Ψυχραιμία, παιδιά, ψυχραιμία!

Το 2021 θα φέρει τύχη και ευκαιρίες σε ορισμένα ζώδια, αν όχι σε όλους τους τομείς της ζωής τους, σε κάποιους από αυτούς. Άλλα όμως θα τα πικράνει. Βλέπεις ένας... Δίας δε φέρνει την άνοιξη. Ιδίως αν το αντίπαλο δέος είναι ο Κρόνος. Βάλε κι έναν Ουρανό στον Ταύρο, έτοιμο να ανατρέψει τα δεδομένα σε πολλούς και έχεις ήδη πάρει μια ιδέα.  

Διάβασε παρακάτω και μάθε, αν το ζώδιό σου βρίσκεται στη λίστα αυτών που η καινούργια χρονιά θα τα φέρει αντιμέτωπα με αρκετές προκλήσεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες!

Και για να είμαστε τίμιοι, ό,τι διαβάσεις ισχύει πολύ περισσότερο αν έχεις Ωροσκόπο σε ένα απο τα παρακάτω ζώδια και ανήκεις στο α' ή β' δεκαήμερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ ανοίγεις την 3αδα και αν αναρωτιέσαι γιατί θα σου πούμε αμέσως, το σίγουρο είναι όμως ότι οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος δεν θα είναι δυσάρεστες: Κατ' αρχάς ο Ουρανός για μια ακόμα φορά, καθότι θα είναι στον 5ο οίκο σου, θα φέρει εκπλήξεις και απρόοπτα που έχουν να κάνουν τόσο με την ερωτική σου ζωή, όσο και με το παιδί ή τα παιδιά σου. Πιθανή είναι μια πολυπόθητη σχέση, αν είσαι μόνος. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, δεν αποκλείεται και μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, που θα σε βγάλει εκτός προγράμματος. Από την άλλη, Δίας και Κρόνος θα είναι στον 2ο οίκο των οικονομικών και των σεξουαλικών σου, που κι εκεί η τωρινή σου κατάσταση θα αλλάξει, ενδεχομένως προς το καλύτερο. Ακόμα κι να υπάρξει αρχικά κάποιο εμπόδιο, θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις (κι ας μην πιστεύεις στην τύχη) και τελικά θα βγεις κερδισμένος! Σήκωσε, λοιπόν, το γάντι και μη φοβάσαι τίποτα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved