Lidl Ελλάς: Γιατί επενδύει ακόμη περισσότερο μέσα στην κρίση της πανδημίας

Τους τελευταίους μήνες πολλά πράγματα άλλαξαν στην καθημερινότητά μας. Μάθαμε να ζούμε περισσότερο στο σπίτι, να προστατεύουμε την υγεία μας, να εργαζόμαστε εξ αποστάσεως και να επιλέγουμε με μεγαλύτερη προσοχή τις μετακινήσεις και τις συναναστροφές μας.

Επιπλέον, μάθαμε και πώς να πραγματοποιούμε τις αγορές μας, τηρώντας αυστηρά μέτρα προστασίας, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ωστόσο, δίπλα μας όλο αυτό το δύσκολο διάστημα, βρέθηκαν αρκετές εταιρείες που προσπάθησαν να σταθούν δίπλα μας, προσφέροντάς μας λύσεις που θα διευκόλυναν την καθημερινότητά μας. Μία τέτοια εταιρεία είναι και η Lidl Ελλάς.

Στην Lidl Ελλάς «κάθε μέρα αξίζει», για αυτό και μέσα στην κρίση της πανδημίας επενδύει ακόμη περισσότερο, με σκοπό να στηρίξει την τοπική οικονομία αλλά και τον κοινωνικό ιστό της χώρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό έτος 2019, η εταιρεία κινήθηκε με βελτιωμένους δείκτες σε όλα τα επίπεδα, ενώ όσον αφορά στην πελατειακή της βάση αυτή διευρύνθηκε, την ίδια στιγμή που αύξησε την επισκεψιμότητα στα καταστήματα, «μεγαλώνοντας» παράλληλα και το καλάθι των αγορών. Όλα αυτά συντέλεσαν στην επίτευξη σημαντικής αύξησης στον κύκλο εργασιών της και στο θετικό κλείσιμο, σε ποσοστό 8,8% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved