Εκπαιδευτικό βιντεάκι με τον Μεϊγουέδερ να σκορπάει τα λεφτά του σε στρίπερ

Πραγματικό πρότυπο για τη νεολαία.

Όταν τολμήσαμε να γράψουμε πως οι κύριοι Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι μεγάλα «κλαρίνα» εκτός αγωνιστικών χώρων, δεχθήκαμε δριμεία κριτική από κάποιους φίλε αναγνώστη. Δεν αμφισβητήσαμε τις μαχητικές ικανότητες τους, το κάθε άλλο -κι υπάρχει άπειρο φωτογραφικό υλικό για του λόγου το αληθές.

Και η αλήθεια είναι πως χιούμορ κάνουμε, αφού παραδεχόμαστε πως αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη ζωή τους μέσα στη φτώχεια και τους χειρότερους οιωνούς, κατάφεραν όμως με σκληρή δουλειά και επιμονή να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου. Παρόλα αυτά όμως θα επιμείνουμε σε αυτό που είπαμε: είναι «μεγάλα» κλαρίνα. Και μπράβο τους.

Όπως σε αυτό το εκπαιδευτικό βιντεάκι που δείχνει τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα στον κόσμο, μετά το μποξ. Να σκορπάει τα λεφτά του στις στριπτιτζούδες. Άλλωστε ο άνθρωπος είναι γνώστης του αθλήματος καθώς έχει και ο ίδιος στην ιδιοκτησία του strip clubs.

Έτσι, μετά τη νίκη του εναντίον του κονιόρδου Ιρλανδού, είπε να περάστει το χρόνο του με τις φίλες του στη σουίτα κάποιου πανάκριβου ξενοδοχείου. Και να μοιράσει κιμπάρικα μέρος από τα εκατομμύρια που έβγαλε. Και όπως είπαμε και πριν για αυτό το πρότυπο για την νεολαία: και μπράβο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved