Πόνεσαν τα μάτια μας με το έπαθλο του αγώνα ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ

Τη ζώνη του νικητή θα τη ζήλευε και ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Λοιπόν, τίποτα δεν έμεινε, μερικές ωρίτσες για να πέσουν κανονικές γροθιές στο ρινγκ του Λας Βέγκας. Να δούμε αν ο Μεϊγουέδερ θα επιβεβαιώσει τις προβλέψεις και να επικρατήσει ή αν ο ΜακΓκρέγκορ, αυτός ο Ιρλανδός φανφαρόνος, θα αποδείξει ότι είναι εντός ρινγκ εξίσου δυνατός όσο και έξω από αυτό.

Πρόκειται για τον πιο ακριβό αγώνα πυγμαχίας όλων των εποχών, με νούμερα που ζαλίζουν, αν και ακόμα πολλά εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του όλου εγχειρήματος.

Τέλος πάντων, αυτά είναι για τους διοργανωτές. Η όλη ιστορία μέχρι στιγμής, πέρα από τις αμετροεπείς δηλώσεις του ΜακΓκρέγκορ, χαρακτηρίζεται και για την όλη κακογουστιά της. Θα μου πεις «Μποξ, είναι, όχι μόδα». Σωστά, αλλά στο τρόπαιο, αυτή την πολυπόθητη ζώνη θα μπορούσαν να είχαν δείξει μεγαλύτερη προσοχή.

money belt

Κατ’ αρχάς, την ονόμασαν-για το Θεό- money belt και έπειτα είναι ένα δείγμα απίστευτης κακογουστιάς, με 3.360 διαμάντια, 600 ζαφείρια, 300 σμαράγδια και 1,5 κιλό χρυσάφι 24 καρατίων. Το δέρμα είναι από δέρμα αλιγάτορα. Η Άρτα, τα Γιάννενα, η Λίμνη, η μισή Πίνδος και το Αγρίνιο μαζί είναι αυτό το πράγμα.

Μάλιστα. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι έπαθλο αλλά εμπόρευμα που θα έπρεπε να παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιράρακη. Τόσο απλό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved