Ο αγώνας ΜακΓκρέγκορ-Μεϊγουέδερ είναι η χαρά του μαυραγορίτη

Το βασίλειό μου για ένα εισιτήριο.

Θυμάμαι τότε που ήμασταν πιτσιρίκια και περιμέναμε πως και πως να πάμε σε κάνα ματσάκι του ελληνικού πρωταθλήματος. Τότε που τραβιόμασταν την ημέρα του αγώνα μέχρι το γήπεδο χωρίς εισιτήριο και περιμέναμε μπας και βρεθεί κάνας οπαδικός Σαμαρείτης που του περισσεύει το εισιτήριο. Τις περισσότερες φορές βρίσκαμε, συνήθως όμως μας χρέωναν αρκετά περισσότερα από την αναγραφόμενη στο εισιτήριο τιμή. Τσινούσαμε για τα έξτρα χιλιάρικα ή ευρώ που δίναμε, πράγμα λογικό αν σκεφτείς πως το ποσό αφαιρούνταν αυτόματα από το περιορισμένο ούτως ή άλλως χαρτζιλίκι μας.

 

Και να που ήρθε η στιγμή να καταπιούμε τη γλώσσα μας.

Μόλις πέσαμε πάνω στην είδηση που αφορά στα εισιτήρια για τον αγώνα της χρονιάς ανάμεσα σε Μακ Γκρέγκορ και Μεϊγουέδερ, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου στο Λας Βέγκας.

Τα 20.000 εισιτήρια τα οποία βγήκαν στην αγορά τη Δευτέρα, γίνονται ανάρπαστα με απτέλεσμα κάποιοι που κατάφεραν να προμηθευτούν μαγικά χαρτάκια των 8.000€, να τα μεταπωλούν σε δυσθεώρητα ποσά που αγγίζουν τα 25.700€. 

ezgif.com optimize

Το ίδιο υψηλές και οι τιμές για τα pay-per-view, καθώς στις ΗΠΑ αν ένας συνδρομητής θέλει να δει τον αγώνα από το σαλόνι του σπιτιού του, θα πρέπει να πληρώσει στην συνδρομητική υπηρεσία 100€ (κι άλλα 85€ αν επιθυμεί ανάλυση HD). Άουτς.

Πέρα από τους μαυραγορίτες, πάντως, ένας ακόμη τύπος που τρίβει τα χεράκια του είναι ο πρόεδρος του UFC, Dana White, ο οποίος δικαιολογεί τις υψηλές τιμές ως εξής: «Όταν μιλάς για superfights προφανώς δεν μπορείς να χρεώσεις χαμηλές τιμές στα pay-per-view. Πρόκειται για την μεγαλύτερη μάχη στην ιστορία».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved