«Δε θα αντέξει ΟΥΤΕ δύο γύρους εναντίον μου ο Μεϊγουέδερ»

Σκληρές δηλώσεις από τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Το θεατράκι που έχει στηθεί εδώ και καιρό για να γίνει το promotion του αγώνα της χρονιάς, ανάμεσα στους Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και Φλόντι Μεϊγουέδερ, φαίνεται ότι έχει φτιάσει στο πικ του. Έχουν δει αρκετά τα ματάκια μας μέχρι στιγμής, άλλα διασκεδαστικά κι άλλα γραφικά και τελείως αδιάφορα.

Τώρα όμως που βρισκόμαστε 48 πριν τη μάχη, τα πράγματα φαίνονται να σοβαρεύουν (κάπως). Και οι δηλώσεις να είναι δηλώσεις με ουσία ή, τέλος πάντων, με πραγματική αξία. Που σίγουρα γίνονται για χάρη του εντυπωσιασμού αλλά ίσως να εμπεριέχουν και μια γερή δόση προσδοκιών.

«Δε θα αντέξει ΟΥΤΕ δύο γύρους εναντίον μου ο Μεϊγουέδερ» δήλωσε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ πριν λίγη ώρα σε συνέντευξη τύπου. Και φαίνεται να το εννοεί. Τώρα αν αυτό θα είναι απλά ένας κομπασμός ή θα το κάνει πράξη δε μένει παρά να το μάθουμε μέσα στο ρινγκ.

Ο ίδιος πιστεύει ότι είναι μεγάλο λάθος του Μεϊγουέδερ να τα βάλει μαζί του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Εκεί που η φάση όμως χόντρυνε ήταν με την τελευταία του υπόσχεση: «I’m going to fuck this boy up». Πραγματικά, έτσι και χάσει τον αγώνα, δεν ξέρουμε σε ποια τρύπα θα πρέπει να χωθεί για να κρυφτεί…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved