Kim Cheung | AP Ο Jude Bellingham αξίζει περισσότερες από έξι ομάδες για το Euro 2024 μαζί

Η Αγγλία κατεβαίνει φέτος με την πιο ακριβή ομάδα και ο Bellingham παίζει ρόλο σε αυτό. 

Ο 20χρονος μέσος, ο οποίος εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι για ένα αρχικό ποσό 88,5 εκατομμυρίων λιρών, διεκδικεί την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας μετά από μια υπέροχη εκστρατεία για ομάδα και χώρα.

Σημείωσε 23 γκολ και 12 ασίστ για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών στο Champions League - μια διοργάνωση που σήκωσε για πρώτη φορά αυτόν τον μήνα. Ως αποτέλεσμα της φόρμας του, η αγοραία αξία του Bellingham έχει εκτοξευθεί. Μια αναφορά από την Safebettingsites εκτιμά ότι αξίζει 153 εκατομμύρια λίρες.

 

 

Εάν αυτή η αποτίμηση είναι ακριβής, τότε ο Άγγλος διεθνής αξίζει περισσότερο από τη συνολική αξία της ομάδας έξι διαφορετικών χωρών – Ρουμανίας (£78m), Αλβανίας (£95m), Σλοβενίας (£123m), Σλοβακίας (£133m), Γεωργίας (£ 136 εκατ.) και την Ουγγαρία (140 εκατ. £).

Η Αγγλία έχει επίσης την πιο ακριβή ομάδα στο Euro 2024. Στην πραγματικότητα, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αξίζει πέντε φορές περισσότερο από εκείνη της Σερβίας ενόψει του Γ’ Ομίλου. Ο πιο ακριβός παίκτης τους είναι ο Bellingham, ενώ ο λιγότερο πολύτιμος είναι ο αμυντικός της Newcastle, Kieran Trippier, ο οποίος αξίζει 8,5 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο Kylian Mbappe είναι ο πιο ακριβός παίκτης της Γαλλίας με 153 εκατομμύρια λίρες, που είναι η ίδια αξία με τον συμπαίκτη του Bellingham στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Olivier Giroud είναι ο πιο ακριβός παίκτης με μόλις 2,5 εκατομμύρια £. Ο Rafael Leao είναι ο ακριβότερος παίκτης της Πορτογαλίας με 77 εκατομμύρια λίρες και μετά την κατάκτηση της Premier League την περασμένη σεζόν με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Ισπανός μέσος Rodri αποτιμάται στα 102 εκατομμύρια λίρες.

Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας με τα ποσά.

 

transfe23

 

Ας ελπίσουμε ότι η Αγγλία θα έχει μεγαλύτερη τύχη απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved