INTIME Αραούχο είμαι να το θυμάστε

Το χρωστούσε στην ΑΕΚ, αλλά πάνω από όλα στον εαυτό του. Και το κράτησε για το πιο σημαντικό παιχνίδι.

Είναι πολύ πιθανό μετά το τέλος της φετινής σεζόν, ο Σέρχιο Αραούχο να μην αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της ΑΕΚ. Οι πολλοί τραυματισμοί έπαιξαν τον ρόλο τους στο πολύπαθο κορμί του, για αυτό και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ακόμα και έτσι όμως, ο τύπος που ήρθε από το πουθενά για να διαγράψει δύο διαφορετικές θητείες με την Ένωση και να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα ως πρωταγωνιστής, ξέραμε πως κάνει ένα πράγμα πολύ σωστά. Δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του, γιατί γουστάρει τη φανέλα.

Και στο παιχνίδι της σεζόν, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ήταν εκείνος που έκανε τη διαφορά για την Ένωση.

 

Τι είπε η τεχνητή νοημοσύνη για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός;

60 λεπτά και αρκετά

Και τι έγινε που δεν σκόραρε; Έκανε όλα τα άλλα. Με το τρέξιμο και το πάθος του έκανε τους διπλανούς του πολύ καλύτερους και ουσιαστικά βραχυκύκλωσε τον πολύ κατώτερο Παναθηναϊκό.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τακτικές σε ένα τέτοιο παιχνίδι, τα ντέρμπι άλλωστε παίζονται με την καρδιά πάνω από όλα και μετά με την τακτική. Και σε αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε και τα δύο πολύ παραπάνω. Και όπου γράφουμε «καρδιά» εννοούμε Σέρχιο Αραούχο.

Ασχέτως αν θα μείνει ή φύγει του χρόνου, ο Αργεντινός κατάφερε ακόμα και σε μια «κουτσή» χρονιά για τον ίδιο να βάλει τη σφραγίδα του σε αυτό που φαίνεται πως θα είναι το δεύτερο σερί πρωτάθλημα της Ένωσης. Ακόμα και αν χρειάστηκε μονάχα 60 λεπτά για να το πετύχει. 

 

 

 

Σε άλλα νέα ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 3-0. Και το τελικό σκορ τα λέει όλα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved