Ρωτήσαμε το ΑΙ για τον αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τι λέτε; Μπόρεσε να βγάλει αποτέλεσμα η τεχνητή νοημοσύνη;

Η μεγάλη επιστροφή είναι και επίσημα γεγονός. Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι ξανά σε φάση πλέι οφ της Euroleague και είναι δεδομένος ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του.

Το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ένα τεράστιο μομέντουμ με το μέρος της. Απέναντί της βέβαια θα βρίσκεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία όσο να είναι έχει τη δική της ιστορία στη διοργάνωση και φιλοδοξεί να κάνει τη ζημιά στη Αθήνα.

Άλλωστε προέρχεται από την επιβλητική νίκη επί της Μπασκόνια στη Σερβία (εκεί είναι η έδρα της λόγω του πολέμου στο Ισραήλ) και απόψε, στις 20:30 τα πάντα μπορούν να συμβούν.

 

 

Τι λέει το ΑΙ για το Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ;

Θεωρείτε πως χωράνε προγνωστικά πριν από ένα ντέρμπι; Σαφώς και όχι. Βέβαια αν ρωτήσει κανείς το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, Copilot, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να δώσει ασφαλή απάντηση.

Εμείς ρωτήσαμε και για το ποιος θα κερδίσει το πρωτάθλημα στη Super League.

Πιστεύετε ότι μπόρεσε να βγάλει αποτέλεσμα τελικά; Είμαστε βέβαιοι ότι το προσπάθησε, μας επισήμανε ότι «Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά η Μακάμπι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τον νικητή, αλλά ας πούμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει πιο προβληματική επίθεση, ενώ η Μακάμπι έχει έναν πολύ ισχυρό πυρήνα παικτών. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να αποδώσουν στο μέγιστο για να κερδίσουν».

 

 

Ιδέα μας είναι ή το ΑΙ μας έδειξε ότι μπορεί να βλέπει νικητή Μακάμπι αλλά θέλει Παναθηναϊκό; Για να δούμε αν θα πέσει μέσα απόψε. Στις 22:00 περίπου θα ξέρουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved