Παναθηναϊκός AKTOR: Μία πρωτοβουλία πιο σημαντική και από το διπλό στο Βελιγράδι

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης πρέπει να στηριχθεί από όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και το μπασκετικό τμήμα έδειξε τον δρόμο.

Δεν υπάρχει κάτι πιο βίαιο από ένα παιδί που χάνει τους γονείς του. Ειδικά όταν αυτό συμβεί πριν ακόμη προλάβει να σταθεί στα πόδια του και να δημιουργηθούν όλες οι απαραίτητες αναμνήσεις. Αυτό το: “Να τους χαρεί και να τον χαρούν”. Η ζωή έχει τους δικούς της κανόνες, οι οποίοι δεν εναρμονίζονται με την ανθρώπινη λογική και το συναίσθημα. Ο Φίλιππος Νικολαΐδης ανήκει σε αυτή τη κατηγορία παιδιών που καλούνται να διαχειριστούν τις σκληρές απώλειες σε μικρή ηλικία. Ο γιος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της Ρούξι Ντουμιτρέσκου “έχασε” τον πατέρα του στις 14 Οκτωβρίου 2022 και τη μητέρα του στις 3 Μαρτίου 2024. Σε μόλις 17 μήνες είδε την ζωή να του δείχνει το πιο σκληρό πρόσωπό της. 

Το κενό που αφήνει η πατρική και η μητρική φιγούρα είναι δυσαναπλήρωτο. Κανείς δεν μπορεί να επουλώσει αυτές τις πληγές. Ωστόσο, υπάρχουν αυτές οι στιγμές, που έχεις την ευκαιρία να κάνεις οτιδήποτε περνάει από το χέρι σου ώστε να προσφέρεις λίγη χαρά και να σχηματιστεί ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

 

 

Μία από αυτές τις στιγμές συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Štark Arena. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR, σε μία πρωτοβουλία που είναι άξια συγχαρητηρίων, δεν ξέχασαν τον μικρό Φίλιππο. Ο γιος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη και της Ρούξι Ντουμιτρέσκου παρακολούθησε τον αγώνα του έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα δίπλα στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος της αναμέτρησης τού δόθηκε ως δώρο μία φανέλα του Ματίας Λεσόρ που φέρει την υπογραφή του Γάλλου σέντερ. Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστα Σλούκα.

 

 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πραγματοποίησε μία επιβλητική εμφάνιση στο Βελιγράδι και έχει κάθε λόγο να κάνει τους φίλους του συλλόγου να ονειρεύονται. Ωστόσο, σε αυτές τις γραμμές, θα εστιάσουμε στο ανθρώπινο επίπεδο. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού AKTOR πήραν μία πρωτοβουλία που πρέπει να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα για όλη την οικογένεια του “τριφυλλιού”. Ο Φίλιππος Νικολαΐδης πρέπει να στηριχθεί από το σύνολο της “πράσινης” οικογένειας και να διασφαλιστεί το μέλλον του. 

Γιατί ο Παναθηναϊκός, ως οργανισμός, είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος. Είναι οικογένεια. Αυτό θα έκανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στη θέση μας. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε και εμείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved