Όταν τραυματίζεται ο 4ος και κάποιος πρέπει να βγάλει τη βρωμοδουλειά

Γίνονται πραγματάκια στην Αγγλία.

Τη στιγμή που στην Ελλάδα ακούγονται τα τελευταία χρόνια φωνές για την απομάκρυνση της αστυνομίας από τα γήπεδα και την ανάθεση της ασφάλειας σε ιδιωτικές εταιρείες το κόστος των οποίων θα επωμίζονται οι πρόεδροι των ομάδων, στην Αγγλία φαίνεται πως ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι: Όχι μόνο δεν τους βγάζουν απ' έξω, αλλά τους σπρώχνουν να μπουν όσο πιο μέσα γίνεται και να αποκτήσουν αναβαθμισμένο ρόλο στα ματς.

Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Grimsby Town και τη Wigan Athletic οι οποίες αναμετρήθηκαν στο Blundell Park σε φιλική αναμέτρηση (το σκορ δεν το αναφέρουμε καν καθώς δεν ενδιαφέρει κανένα. Όσοι το έπαιξαν στοίχημα, ξέρουν). 

Αυτό που έχει σημασία είναι πως κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο τέταρτος διαιτητής, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνος για να φέρνει εις πέρας τις αλλαγές των παικτών, τραυματίστηκε. Οπότε κάποιος έπρεπε να αναλάβει τη σκληρή αυτή και βρώμικη δουλειά: 

Φήμες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του τέταρτου διαιτητή προήλθε μετά από σχετικό σχόλιο που έκανε σχετικά με τις ικανότητες των γυναικών να παρκάρουν οπισθογωνία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved