Assosiated Press Θα νικήσουν επιτέλους οι Pistons;

Για να πέφτουν τα στοιχήματα για την τελευταία αναμέτρηση του 2023 κόντρα στους Raptors.

Οι Detroit Pistons είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα -λόγω ρεκόρ- στο ΝΒΑ. Και να φανταστεί κανείς ότι είχαν και θετικό πρόσημο στην αρχή της σεζόν, όταν παρά την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στο Μαϊάμι με 103-102, ακολούθησαν δύο νίκες σε βάρος των Hornets και Bulls για να πάει η ομάδα στο 2-1.

Πού να ήξεραν τι πλάνα είχε για αυτούς η μοίρα.

 

 

Μόνο που το 2-1 δεν έγινε 3-1, ούτε 5-4, ούτε καν 10-22. Σε συνολικά 31 αγώνες οι Pistons συνεχίζουν να γράφουν αρνητική ιστορία με 28 σερί ήττες και είναι δεδομένο ότι η ψυχολογία δεν είναι με το μέρος τους.

Τελευταία φορά που μας απασχόλησαν σοβαρά οι Pistons ήταν το 2004. Και όχι για καλό λόγο.

Αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είναι και τόσο κακή ομάδα -έχουν τον προ διετίας νο.1 του ντραφτ Cade Cunningham, τα αιώνια ταλέντα Marvin Bagley III και James Wiseman, τον μπαρουτοκαπνισμένο μπόμπερ Bojan Bogdanovic και κόουτς τον εξαιρετικό, Monty Williams- κανείς δεν θα περίμενε ότι λίγο πριν τον ερχομό του 2024 έχουν ξεχάσει τι σημαίνει το W (από το Win).

Τις προάλλες, έφτασαν κοντά στο «σπάσιμο» της κατάρας μέσα στην Βοστόνη, προηγήθηκαν με τεράστια διαφορά στο ημίχρονο, ωστόσο η ηττοπάθεια επέστρεψε και οι Celtics δεν μπήκαν στην ιστορία ως η ομάδα που θα βάλει ξανά τους Pistons στον «χάρτη» των επιτυχιών.

 

 

Να «φύγει» το 2023, αλλά με νίκη

Απέναντί τους απόψε το βράδυ (1 π.μ. ξημερώματα Κυριακής) θα είναι οι Raptors οι οποίοι μπορεί να μην είναι σε σούπερ κατάσταση (έχουν ρεκόρ 12-19) , αλλά και πάλι είναι σίγουρα σε καλύτερη μοίρα από τους ταλαιπωρημένους «διαδόχους» των Bad Boys.

Σαφώς και η χρονιά έχει χαθεί για τα «πιστόνια», οι φίλαθλοι τα βάζουν συνεχώς με την διοίκηση και τους παίκτες, φωνάζοντας «πουλήστε την ομάδα» με κάθε ευκαιρία.

 

 

Θα κάνουν άραγε Πρωτοχρονιά με άλλη διάθεση οι Pistons ή θα κατρακυλήσουν για μία ακόμα αγωνιστική μέσα στο 2023; Αυτά βλέπουν οι Rasheed και Ben Wallace, Chauncey Billups, «RIP» Hamilton και δεν βλέπουν την ώρα να υπογράψουν για ένα μόνο παιχνίδι προκειμένου να φέρουν πίσω τα χαμόγελα στο Detroit.

Και επειδή έχουμε πάντα μια αδυναμία προς underdogs, είμαστε μαζί με τους Pistons απόψε. Θα τα καταφέρουν άραγε; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved