Intime Είχαμε ανάγκη το τρολάρισμα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός με Ξύλινα Σπαθιά

Με αφορμή το στέγαστρο του γηπέδου και τις εργασίες επισκευής, μας χάρισε το viral της εβδομάδας.

Ο Πανσερραϊκός είναι η ευχάριστη έκπληξη της Super League. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στις 4 γραμμές του γηπέδου. Δεν παίζει φοβικά, δεν κλείνεται πίσω, πιέζει ψηλά, δημιουργεί, κάνει το δικό της παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε σπάνια στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς κατά κύριο λόγο οι λεγόμενες “μικρομεσαίες ομάδες” παίζουν για το αποτέλεσμα. Κάνουν καθυστερήσεις, διπλή ζώνη άμυνας και ψάχνουν αυτή τη μία αντεπίθεση που θα τους χαρίσει τη νίκη. Αλλά πλέον το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει.

Όπως έχει προχωρήσει και η επικοινωνία. Η επικοινωνία και το marketing παίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο. Είναι η βιτρίνα μίας επιχείρησης και θέλουν να προσεγγίζουν το κοινό. Πώς το κάνεις αυτό στα social media; Με τον πιο απλό και δύσκολο ταυτόχρονα τρόπο: Το χιούμορ. 

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός δείχνει να το έχει και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Τι έκανε αυτή τη φορά; Αποφάσισε να τρολάρει τα μποφόρ και τις εκτιμήσεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το γήπεδο των Σερρών έχει κλείσει προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες επισκευής του και τα “λιοντάρια” ως έδρα χρησιμοποιούν το γήπεδο της Τούμπας. Ωστόσο παρά τις εκτιμήσεις, το… ετοιμόρροπο στέγαστρο παρέμεινε στη θέση του. Και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αποφάσισε να τρολάρει με το Λιωμένο Παγωτό από τα Ξύλινα Σπαθιά και συγκεκριμένα τον στίχο “Κι όμως είναι ακόμα εδώ…”.

 

 

Μπορεί το Σαββατοκύριακο η ένταση των ανέμων να άγγιξε, σύμφωνα με τους ειδικούς, τα 12 μποφόρ, ωστόσο το στέγαστρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών είναι ακόμη εδώ, αγέρωχο, αφήνοντας τα προβλήματα για άλλες εγκαταστάσεις και αντέχοντας περισσότερο από τις εκτιμήσεις. Λογικό…

Κατά τα άλλα, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20/11 οι εργασίες αποξήλωσης του.

Να πέσει το βίντεο... Κάνοντας κλικ εδώ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved