Assosiated Press Τι φάουλ ήταν αυτό με τον εισαγγελέα που μισεί τη Γιούβε;

Και τη μισεί και ανέλαβε να της αφαιρέσει βαθμούς. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

«Μισώ τη Γιουβέντους», μια ατάκα που θα μπορούσε να βγει από το στόμα ενός τιφόζι της Νάπολι, της Ίντερ, της Μίλαν ή της Τορίνο. Μισό, υπάρχει και ένας εισαγγελέας που ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη άποψη και το έχει δηλώσει on camera.

 

 

Μόνο που ο Τσίρο Σαντοριέλο δε είναι οποιοσδήποτε εισαγγελέας, αλλά αυτός που έχει αναλάβει να «εξαφανίσει» κάθε ελπίδα της ομάδας του Τορίνου για κάτι καλό φέτος, εξαιτίας των οικονομικών παρατυπιών από την υπόθεση plusvalenza.

Μέχρι στιγμής της έχουν αφαιρεθεί 15 βαθμοί από το πρωτάθλημα της Serie A με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 13 η θέση της βαθμολογίας, κάτι που είναι βέβαιο ότι έχει κάνει τον κύριο Σαντοριέλο αρκετά χαρούμενο.

 

 

Θεωρείς ότι αυτά είναι υπερβολές;

Για να έχεις μια εικόνα του τι εστί Τσίρο Σαντοριέλο, πρόκειται για Ιταλό που κατάγεται από τη Νάπολη και απλώς έτυχε να διοριστεί στο Τορίνο. Και αν θεωρεί κανείς ότι τύφλα να έχουν τα οπαδικά μπροστά στις δουλειές, απλά φτάνει να αναφέρουμε ότι σε κουβέντα που είχε με Μιλανέζο δημοσιογράφο ο οποίος τον ευχαρίστησε που του έδωσε συνέντευξη παρά το γεγονός ότι είναι οπαδός της Ίντερ, η απάντηση του Σαντοριέλο ήταν «αφού δεν είσαι Γιουβέντους δεν έχω πρόβλημα».  

Μήπως τώρα διακρίνεις και εσύ μια προκατάληψη πίσω από τις ιδέες του κυρίου εισαγγελέα; Οι οπαδοί πάντως της Γιούβε οι οποίοι είδαν το παραπάνω βίντεο έχουν εξοργιστεί και απαιτούν ισότιμη μεταχείριση, απαιτώντας την αντικατάστασή του από τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας, Αντρέα Αμπόντι.

Εκείνος πάλι ανέφερε στο Twitter, «Το έχω δει, το έχω ακούσει και το έχω αναφέρει, σύμφωνα με τους ρόλους, για τους κατάλληλους ελέγχους και εκτιμήσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».

 

 

Ένας εισαγγελέας πρέπει να έχει πάντοτε τα σωστά κριτήρια για να κάνει τη δουλειά του, να υπηρετεί το δίκαιο και να κυνηγάει την αδικία και την εγκληματικότητα. Στην περίπτωση της Γιουβέντους βέβαια και της υπόθεσης plusvalenza το θέμα για τους φιλάθλους της δεν είναι απλώς ότι ένας γνωστός για τα αντι-γιουβεντίνικα συναισθήματά του εισαγγελέας έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά ότι με τη συμπεριφορά του θα ψάχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη των ποινών.

Και όσο να ‘ναι αυτό δεν γίνεται να μην προκαλεί αναβρασμό στους οπαδούς της «βέκια σινιόρα» και όχι μόνο. Εδώ γίνεται χαμός αν ένας διαιτητής υποστηρίζει (χωρίς καν να το έχει πει) κάποια ομάδα από αυτή που διαιτητεύει σε ένα ντέρμπι, φαντάσου τι συμβαίνει αν γνωρίζεις πως η τύχη της ομάδας σου στην μεγάλη κατηγορία εξαρτάται από τις ορέξεις ενός τύπου που σε μισεί.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved