Οι τρέλες του Πολ Πογκμπά δίνουν έμπνευση στο FIFA 18

Μετά το DAB έρχεται και ο πανηγυρισμός Billy Dance.

Αν κρίνω από το τρίλεπτο βίντεο που έχουν φτιάξει στο youtube με τους πανηγυρισμούς του Πολ Πογκμπά, μάλλον πρέπει να την ψιλογουστάρει την κίνηση dab. Η οποία έχει γίνει πια σήμα κατατεθέν σε κάθε γκολ και πανηγυρισμό του. Τόσο, που φαίνεται να τη βαρέθηκε και να θέλει να την αλλάξει. Το είπε ανοιχτά και ο ίδιος πρόσφατα δηλαδή, κάνοντας και μία ανακοίνωση σχετική με το FIFA! Σύμφωνα με τον Γάλλο σούπερ σταρ, λοιπόν, το «dab» πέθανε, το «Billy Dance» έρχεται! Τώρα και στο FIFA! Αυτό που θα κυκλοφορήσει δηλαδή στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τι εστί «Billy Dance»; Αν είχες δει εκείνον τον ανιαρό τελικό Europa League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ, κάτι θα θυμόσουν μιας και ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό υπήρχε, καλύτερο κι απ’ το γκολ που έβαλε από σπόντα! Ο Πογκμπά είχε πάει μπροστά στους οπαδούς της United και λάνσαρε τη νέα του χορευτική κίνηση που θα συντροφεύει πια τους πανηγυρισμούς του σε κάθε γκολ και θα γίνει και… κουμπί στο FIFA

Για εσάς πάντως που δεν είδατε τον τελικό, άρα ούτε και τον πανηγυρισμό, η ιστορία που κρύβεται πίσω από το «Billy Dance» δεν είναι και για να τη λες στα παιδιά σου, αλλά ok, τουλάχιστον τα λόγια του ίδιου του Πογκμπά στο Esquire μας βγάζουν από το άγνωστο:

«Το Dab είναι Dab, αλλά τώρα έχει φύγει. Έκανα το τελευταίο Dab της εποχής. Τώρα ήρθε ο “Billy dance”. Ο χορός αυτός δημιουργήθηκε από τον φίλο μου Μπίλαξ, που είναι σαν αδερφός μου. Είναι προπονητής ποδοσφαίρου τώρα, είναι ένας από τους ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα και έπαιζα μαζί τους όταν ήμουν παιδί και εξακολουθεί να είναι ο καλύτερός μου φίλος. Γι 'αυτό είναι ο χορός που κάνω και θα σιγουρευτώ ότι όλοι το κάνουν κι ότι θα μπει και στο FIFA 18»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved