associated press Ο Λεβαντόβσκι είναι ο συμπαίκτης που όλοι θέλαμε να έχουμε

Οι δηλώσεις του στο «αντίο» ήταν εξίσου σημαντικές με τα τέρματα που σημείωσε τα 8 χρόνια στο Μόναχο.

Ένα ποσό γύρω στα 50.000.000 ευρώ είναι ικανό για να δώσει τη συγκατάθεσή της η Μπάγερν Μονάχου ώστε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να μετακομίσει στην Βαρκελώνη. Να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να φέρει αέρα αισιοδοξίας στην Καταλωνία. Ο Πολωνός στράικερ έρχεται ως ο λευκός ιππότης για να βγάλει την Μπαρτσελόνα από το αγωνιστικό τέλμα και να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή. Θα τα καταφέρει εξίσου καλά όπως στην 8ετή θητεία του στο Μόναχο; Θα αφήσουμε στην άκρη τις μαντεψιές και θα περιμένουμε να τα δούμε όλα στο γήπεδο. Εκεί που κρίνονται όλα. Ο καθρέφτης των πάντων. Ο «Λέβα» αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σ’ ένα βασιλικό συμβόλαιο και η ποδοσφαιρική Ευρώπη ανυπομονεί να τον δει με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

 

 

Αν κάνει πράξη όλα όσα πέτυχε αντιστοίχως στο Μόναχο, άπαντες θα είναι ικανοποιημένοι. Ωστόσο εκτός από τα τέρματα, τις κούπες και τις ασίστ, ο Πολωνός σταρ φέρνει στην Βαρκελώνη και την προσωπικότητά του. Μία προσωπικότητα αξιοζήλευτη. Ένας χαρακτήρας επαγγελματία που επιβεβαιώνει τους λόγους που βρίσκεται στην κορυφή. Διότι εκτός από το ταλέντο και την σκληρή δουλειά, χρειάζεται και προσήλωση. Χρειάζεται ευγνωμοσύνη για όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην σκιά και χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχε κανένας σταρ. Σε οποιαδήποτε δουλειά. Στην υποκριτική, στη μουσική, στον αθλητισμό, υπάρχουν επαγγελματίες που δεν τους χτυπούν τα φώτα της δημοσιότητας αλλά είναι εξίσου σημαντικοί ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Το «αντίο» του Λεβαντόφσκι αλλάζει ξανά το χάρτη

Από τους γυμναστές, τους προπονητές, τους θυρωρούς, τους καθαριστές. Όλοι τους αποτελούν κομμάτια στο ψηφιδωτό της επιτυχίας. Εκείνα τα κομμάτια που αν έλειπαν δεν θα είχε συμπληρωθεί ποτέ το παζλ. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι δεν τους ξέχασε. Άριστος επαγγελματίας βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου και γυμνάστηκε κανονικά. Άλλη μία μέρα στη δουλειά. Αλλά εκτός από σταρ, απέδειξε πως είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέχασε όλους εκείνους που καθημερινά δούλευαν αθόρυβα ώστε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να οδηγηθούν στην κορυφή. Να έχουν τα πάντα στην εντέλεια.

 

 

«Είπα αντίο στους συμπαίκτες μου σήμερα. Δεν ανησύχησα μήπως τραυματιστώ. Αυτό μπορεί να μου συμβεί και στο σπίτι. Ήθελα να παραμείνω σε καλή κατάσταση και αποφάσισα να προπονηθώ μαζί με τους συμπαίκτες μου. Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν ξεχωριστά και δεν θα τα ξεχάσω. Πέρασα φανταστικά στο Μόναχο. Θα πετάξω σύντομα, αλλά μετά από το τέλος της προετοιμασίας θα επιστρέψω για να πω αντίο με τον σωστό τρόπο και να οργανώσω κάποια πράγματα.Θα επιστρέψω για να πω αντίο σε όλους τους εργαζόμενους εδώ. Δεν είχα αρκετά χρόνο τώρα για να το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ένας λευκός ιππότης πρέπει να έχει τρόπους. Και ο Λεβαντόβσκι δεν δείχνει να το ξεχνάει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved