Assosiated Press Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε μια λιγουρίτσα στη συνέντευξη Τύπου

Ήταν βαρύ το κλίμα μετά την ήττα των Bucks, ο Giannis έκανε αυτοκριτική, τουλάχιστον με «νόστιμο» τρόπο.

Μάλλον πρέπει να ξεχάσουμε πλέον οριστικά το ότι οι Cleveland Cavaliers είναι ένας σάκος του μποξ στο ΝΒΑ, καθώς για πρώτη φορά στη μετά-LeBron εποχή δείχνουν να πατάνε δυνατά στα πόδια τους και να διεκδικούν μέχρι και κορυφή στην Ανατολή. Τρανό παράδειγμα το παιχνίδι εναντίον των πρωταθλητών Milwaukee Bucks με το 115-99 να τα λέει όλα.

Αναμφίβολα ο Garland, ο Mobley και ο Allen έδωσαν αρκετά highlights το ξημέρωμα της Πέμπτης, παρόλα αυτά την προσοχή κέρδισε και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

 

 

Αναμφίβολα το ότι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, τον έκανε να ξεχωρίζει ωστόσο εκεί που έδωσε ρέστα ήταν στη συνέντευξη Τύπου, όπου είχε πολλά να πει για την ήττα της ομάδας του. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, το είπε ξεκάθαρα «we sucked», αλλά το bucket με τα chicken wings που έτρωγε όσο μιλούσε μάλλον κέρδισε κάθε δημοσιογράφο που ήταν απέναντί του.

Δεν ξέρουμε αν του ζήτησε κανείς από τους δημοσιογράφους, σίγουρα όμως η λιγούρα θα «χτύπησε» σε κάθε τύπο που μύρισε τα chicken wings του Giannis.

 

Cavs Bucks


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved