Ο Neymar εμφανίστηκε στην προπόνηση σαν άλλος Bruce Wayne

Γιατί να πηγαίνεις στην προπόνηση με κάποιο super car όταν μπορείς να πας με ελικόπτερο;

Ότι είναι για τους ηθοποιούς η εμφάνιση στο κόκκινο χαλί λίγο πριν τα Oscars, είναι και για τους επαγγελματίες αθλητές η άφιξη στην προπόνηση. Το parking των αθλητικών εγκαταστάσεων θυμίζει πολλές φορές έκθεση εξωτικών αυτοκινήτων και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι αθλητές μπαίνουν σε κάποια άτυπη κόντρα μεταξύ τους για την πιο εντυπωσιακή τετράτροχη άφιξη. 

Θυμόμαστε φυσικά τη συλλογή από Ferrari που είχε ο Michael Jordan. Σε διαφορετικό χρώμα το κάθε αυτοκίνητο ώστε κάθε μία να ταιριάζει με κάθε συνδυασμό ρούχων. Για μια εβδομάδα πήγαινε με μια διαφορετική Ferrari μόνο και μόνο για να την πει στον Antoine Walker των Boston Celtics που ήθελε να φλεξάρει την ολοκαίνουργια Ferrari του.

 

 

Κόντρες οι οποίες αφήνουν παγερά αδιάφορο τον άσσο της Paris Saint-Germain, Neymar jr. O Βραζιλιάνος αφού ανάρρωσε από τον τραυματισμό στο μετατάρσιο, ο οποίος το κράτησε για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της εθνικής του ομάδας για το Copa America και για την εντυπωσιακή του επάνοδο διάλεξε ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό όχημα. 

Αντί να διαλέξει κάποιο από διαθέσιμα supercar που έχει στο γκαράζ του, διάλεξε να παρουσιαστεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Granja Comary στη Βραζιλία, με ένα custom ελικόπτερο H-145 της Mercedes Benz. 

 

 

Αν αναρωτιέστε από πότε ξεκίνησε η Mercedes να ασχολείται με τους αιθέρες, να αναφέρουμε ότι το εν λόγω ελικόπτερο είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας μετάξυ Airbus και της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας η οποία και ανέλαβε το customizing της καμπίνας του. Το κόστους 13 εκ € ελικόπτερο μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα 240 χαω για περίπου 650 χλμ. 

Το εξωτερικό του χρώμα παραπέμπει ευθέως στον Batman, τον αγαπημένο υπερήρωα του Neymar jr. Στοιχεία του Batman υπάρχουν και στο πολυτελές σαλόνι του ελικοπτέρου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Neymar jr λατρεύει τόσο πολύ τον Batman που έχει χτυπήσει στην πλάτη του τατού με τη νυχτερίδα. 

 

 

Το H-145 της Mercedes δεν είναι το μοναδικό πτητικό μέσο του Βραζιλιάνου. Στο υπόστεγό του υπάρχει κι ένα Embraer Legacy 450 για τις πιο μακρινές αποστάσεις ή για να πηγαίνει ακόμα πιο γρήγορα αν αυτό απαιτείται. Με τις απολαβές των κορυφαίων αθλητών να κινούνται σε στρατοσφαιρικά επίπεδα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε κι άλλους «ιπτάμενους» πρωταθλητές, κάτι που μας κάνει σχεδόν να νοσταλγούμε τον Dennis Rodman που είχε απαντήσει στην ανούσια επίδειξη πλούτου των συμπαικτών τους στου Bulls, προσερχόμενος σε game τελικών οδηγώντας τρακτέρ. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved