Η τρίχα είναι… χρήμα για τον παίκτη του ΝΒΑ.

Όταν μπήκε πριν από περίπου μια οκταετία στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο Steven Adams ήταν ένας ψηλός τύπος με καθαρό πρόσωπο που πήρε σχεδόν άμεσα θέση στο αρχικό σχήμα των Oklahoma City Thunder, πλάι στους Durant και Westbrook. Γρήγορα όμως ο Νεοζηλανδός από ένα απλό αμούστακο παιδί, άρχισε να εξελίσσεται σε Ροβινσώνα Κρούσο.

Η μεγάλη αλλαγή του Steven Adams φαίνεται στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αρκετές φορές έχει κατηγορηθεί ότι είναι ο πιο «βρώμικος» παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που σε highlights και γενικότερα σε βίντεο δεν σου βγάζει κακή συμπεριφορά, αλλά ένα πλάσμα ευαίσθητο που δεν θέλει το κακό του αντιπάλου του. Ακόμα και αν καταλάθος τον έχει χτυπήσει.

 

 

Όσον αφορά τη μακριά χαίτη του η οποία τον έχει αναγάγει πλέον ως τον Jason Momoa του ΝΒΑ και της Νέας Ορλεάνης (αγωνίζεται στους Pelicans), ο Νεζοηλανδός εξήγησε τους λόγους που έχει προχωρήσει σε αυτή τη στυλιστική αλλαγή και δεν έχει να κάνει με κάποιο στυλ ή μόδα αλλά λόγω πορτοφολιού.

«Αφήνω τα μαλλιά μου να μακρύνουν για λόγους μπάτζετ. Μου κόστιζε 50-60 δολάρια το κούρεμα κάθε μήνα και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αποταμιεύω χρήματα, μόνο αυτό με νοιάζει» είναι η αφοπλιστική απάντηση του 28χρονου σέντερ, ο οποίος παρόλα αυτά αμείβεται με αρκετά μηδενικά στο λογαριασμό του (111 εκατομμύρια δολάρια έχει βγάλει μέχρι σήμερα συγκεκριμένα).

 

 

Οπότε μάλλον μας δουλεύει και εικάζουμε πως απλά βαριέται να πάει για κούρεμα.

 

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved