Μπροστά στα ταξίδια, τύφλα να έχει το σεξ!

Οι συμμετέχοντες σε μια έρευνα τα τοποθετούν υψηλότερα από κάθε άλλη απόλαυση. Υιοθετούμε.

Σαββατάκι σήμερα. Ακόμη κι αν δεν βγεις, υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα να κάνεις. Να τιμήσεις τη συνδρομή σου στο Netflix, να πιεις ένα ποτό στο σπίτι, να μιλήσεις στο τηλέφωνο, ή πολύ απλά, να κάνεις σεξ. Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που θα παράταγε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό ανθρώπων προκειμένου να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από τα παραπάνω: Να ταξιδέψει!

Αυτό ήταν το αντικείμενο της έρευνας που εκπονήθηκε από την ταξιδιωτική εταιρεία Contiki και δημοσιεύτηκε στο The Ladders, το πόρισμα της οποίας ήταν ότι αρκετός κόσμος θα ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει βασικές και αγαπημένες καθημερινές συνήθειες για να πάρει ένα backpack, να πηδήξει σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδέψει.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των ερωτηθέντων εμφανίστηκε πρόθυμο να εγκαταλείψει το Netflix, ενώ το μικρότερο ήταν αυτό που δέχτηκε να παρατήσει το κινητό (νταξ, κάπου λογικό). Το πιο εντυπωσιακό, όμως, ήταν ότι το 57% δέχτηκε να μην κάνει σεξ για ένα ταξιδάκι, ποσοστό όμως μικρότερο από αυτό των «ημίτρελων» που δέχτηκαν να αφήσουν για λίγες μέρες τους υδατάνθρακες. Άρα ταξίδι > μακαρόνια > σεξ. 

 

Ιδού τα ποσοστά της Έρευνας:

Το 80% θα εγκατέλειπε το Netflix
Το 77% θα εγκατέλειπε τον καφέ
Το 73% θα παρατούσε το αλκοόλ
Το 60% θα έλεγε όχι στους υδατάνθρακες
Το 57% θα γυρνούσε το κεφάλι στο σεξ
Το 41% ​​θα εγκατέλειπε το κινητό τηλέφωνο


Και για πες μας τώρα:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved