Έρευνα: Τα μοναχοπαίδια λατρεύουν το κέρατο

Να ρίχνουν, όχι να τρώνε...

Καλώς ή κακώς, το κέρατο ούτε μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια, ούτε φυσικά και να αποφευχθεί. Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα στο οποίο είσαι έρμαιο και απλά περιμένεις τις συνέπειες. Παρόλα αυτά, επειδή τα μεγάλα μυαλά του πλανήτη τούτου, πασχίζουν για να κάνουν τη ζωή αλλά και τις σχέσεις μας ευκολότερες, κάθε τόσο έρχονται στην επιφάνεια πάσης φύσεως έρευνες, με απώτερο σκοπό να σε προειδοποιήσουν για το μη περαιτέρω (ναι εννοώ προφανώς το κέρατο), μπας και μπορέσει κάποια στιγμή η μάστιγα αυτή να εξαλειφθεί (μπα).

Στη Βρετανία, που λες, υπάρχει το Illicit Encounters, το οποίο είναι ένα dating site για δεσμευμένους που ψάχνουν να τσιλιμπουρδίσουν (τουτέστιν να το ρίξουν το κερατάκι). Το site αυτό λοιπόν, μέσω ερωτηματολογίου έβγαλε ως συμπέρασμα, ότι η συντριπτική πλειονότητα των συνδρομητών του, ήταν μοναχοπαίδια!

5 τρόποι για να με χωρίσεις και να είσαι (και πάλι) Κύριος και Κιμπάρης

Συγκεκριμένα, το 34%, ποσοστό διόλου αδιάφορο αν σκεφτείς ότι ήταν και το υψηλότερο. Οι ψυχολόγοι πάντως, έχουν την εξήγηση η οποία έχει να κάνει με την προσοχή που λαμβάνει ένα μοναχοπαίδι από την οικογένειά του. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, έχουν συνηθίσει να βρίσκονται στο επίκεντρο, με αποτέλεσμα, όταν χάνουν την προσοχή να καταφεύγουν σε… δραστικές πράξεις!

 

owen wilson slap GIF by SHES FUNNY THAT WAY downsized

 

Έτσι γίνεται και με τις σχέσεις. Δουλεύει πολύ το έτερον ήμισυ και δεν του κάνει πια χαδάκια; Ε θα τα ψάξει αλλού! Και ερωτώ: Είναι αυτή λύση, κύριοι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved