Έφυγες όπως είσαι για Σλοβακία!

Σόρι για τον τόνο, αλλά επηρεαστήκαμε από αυτό το φουλ χορταστικό βιντεάκι.

Αν δεν είναι το φθινοπωράκι η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψεις στας Ευρώπας, τότε ποια είναι ρε φίλε; Ο καιρός ό,τι πρέπει για να γίνει ποστάκι στην επική φεϊσμπουκική σελίδα «Μέτριοι»: ούτε κρύο, ούτε ζέστη. 

Δεν έχεις μεγαλύτερο σύμμαχο από τη δροσίτσα. Αυτή είναι που μπορεί να κάνει τα αμέτρητα χιλιόμετρα παλευτά και παράλληλα να σου φτιάξει τη διάθεση για να ξεχυθείς σε δρόμους, βουνά και λαγκάδια ώστε να γεμίσεις τα μάτια σου με εικόνες. 

Κι αν ακόμη ψάχνεσαι για το πού, σου έχουμε προτασούλα φίνα: Σλοβακία

Στα επιχειρήματα υπέρ, δεν είναι μόνο τα φθηνά εισιτήρια που μπορείς να βρεις για να ταξιδέψεις μέχρι την άκρως συμπαθητική Μπρατισλάβα (μιλάμε τώρα για τιμές που κυμαίνονται στα 60-100 πήγαινε έλα αν έχεις το θεό σου!), ούτε για τις κοντινές εκδρομές που μπορείς να κάνεις -σχεδόν περπατώντας- σε γειτονικές χώρες όπως η Ουγγαρία, η Αυστρία και η Τσεχία. (Για το δίπολο Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα, τα έχουμε πει αναλυτικά στο παρελθόν)

Βασικό κι ακλόνητο είναι το εξής: Η επαρχία της μικροσκοπικής Σλοβακίας κρύβει τόσες και τέτοιες ομορφιές που φαντάζει ιδανική για εκείνους που ψήνονται για road trip χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπώρια.

Τσέκαρε βιντεάκι για του λόγου το αληθές... 

Time for Slovakia. from Dominika on Vimeo.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης