Τώρα πια η MYKONOSSSS έχει τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη

Φουσκώνουμε από περηφάνια.

Αυτό το Καλοκαίρι δε μπορείς να πεις, στα εξηγήσαμε όμορφα σχετικά με τις διακοπές σου. Και για νησιά σου είπαμε και για την ομορφιά της ηπειρωτικής Ελλάδας, και για κοντινούς προορισμούς και για μέρη μακρινά κι ονειρεμένα (που κάνεις 12 ώρες με το φέρι μποτ για να φτάσεις). Κινηθήκαμε με βάση τα γούστα μας κι ελπίζουμε το ίδιο να έκανες κι εσύ.

Μύκονο δεν σε πήγαμε σχεδόν καθόλου φέτος, όμως τώρα που κλείνει η σεζόν ήρθε η ώρα να μοιραστούμε μαζί σου μια είδηση που μας κάνει να… φουσκώνουμε από περηφάνια. Εκεί στη MYKONOSSS ξεφύτρωσε στις 5 Ιουλίου η πιο μεγάλη πισίνα της Ευρώπης (δίπλα στη θάλασσα) στο resort του SantAnna.

2 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και κάτι γεμάτα από χαλαρωτικό νερό με χλώριο, 2 ρεστοράν που χρησιμοποιούν μονάχα οργανικά τρόφιμα και 3 μπαρ για να αράξεις τα κυβικά σου. Εντάξει και τα νούμερα και οι εικόνες είναι ακραία εντυπωσιακές.

Απλά δυσκολευόμαστε να φανταστούμε κάτι ήρεμο σε αυτό το νησί. Φανταζόμαστε τσούρμα από party animals να διεισδύουν στη μεγαλύτερη πισίνα της Ευρώπης, που σκοπό έχει να ηρεμήσει τους θαμώνες της, και να της βάζουν «φωτιά» από τις τσιρίδες ενθουσιασμού τους…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved